ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άκης: Η Διονυσίου Αρεοπαγίτου ήταν μεγάλο λάθος!

Άκης: Η Διονυσίου Αρεοπαγίτου ήταν μεγάλο λάθος!

Η περιοχή που διάλεξε για να αγοράσει το σπίτι του έφταιξε για όλα τα δεινά που ακολούθησαν κατά τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Αυτό υποστήριξε σήμερα ο πρώην υπουργός όταν ο πρόεδρος του δικαστηρίου Χ. Κατσιάνης τον ρώτησε: «έχετε κάνει κάποιο λάθος από τη δική σας πλευρά για το οποίο μετανιώνετε…»

Τσοχατζόπουλος: Τελικά ήταν λάθος μου που διάλεξα τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Όποιο άλλο ακίνητο και αν διάλεγα δεν θα είχα πρόβλημα. Κι αυτά που ζήσαμε εύχομαι να μην το ζήσει κανένας.

Νωρίτερα στο δικαστήριο είχε σημειωθεί ακόμη ένα επεισόδιο με τον πρόεδρο του δικαστηρίου να διατάζει την αποβολή ενός εκ των δικηγόρων του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου.

«Δεν θα το κάνετε εδώ ζούγκλα. Τη Βουλή την έχετε ήδη κάνει…» είπε σε αυστηρό ύφος απευθυνόμενος στους συνηγόρους υπεράσπισης ο πρόεδρος του δικαστηρίου Χ. Κατσιάνης.

Αφορμή στάθηκε η… καταγγελία του δικηγόρου του πρώην υπουργού Γιάννη Παγορόπουλου ότι το δικαστήριο έχει ήδη βγάλει απόφαση όταν άκουσε την εισαγγελέα της έδρας Γεωργία Αδειλήνη να κάνει λόγο για αμαρτωλά χρήματα… Αναφορά η οποία προκάλεσε και την οξεία αντίδραση του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Εισαγγελέας: Πώς γίνεται με αμαρτωλά χρήματα να αποκτώνται ακίνητα συγγενικών σας προσώπων ;

Τσοχατζόπουλος : Είναι ψέματα αυτά. Πήγαν στην κόρη μου αμαρτωλά χρήματα; Με εκπλήσσετε... Τι λογικές αιώνια αυτές; Είστε προκατειλημμένη.

Την ώρα εκείνη σηκώθηκε ο εκ των συνηγόρων του πρώην υπουργού Γιάννης Παγορόπουλος καταγγέλλοντας ότι έχετε βγάλει απόφαση.

Πρόεδρος: Βγάλτε τον έξω ...

Η απόφαση αυτή του προέδρου προκάλεσε στη συνέχεια την έκρηξη των άλλων υπερασπιστών, οι οποίοι μάλιστα ενημέρωσαν σχετικά τον Δικηγορικό Σύλλογο.