ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γκιουλέκας για Μπουτάρη:Τον αφήνω στη θλίψη και την απομόνωσή του!

Γκιουλέκας για Μπουτάρη:Τον αφήνω στη θλίψη και την απομόνωσή του!

Για τις ύβρεις - όπως είπε- σε βάρος του από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, τοποθετήθηκε στη σημερινή,συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο υφυπουργός Παιδείας και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του κεντρικού δήμου, Κώστας Γκιουλέκας.

Επικαλούμενος τα όσα διέρρευσαν - όπως τόνισε - στον Τύπο, ο επικεφαλής της παράταξης «Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη» ανέφερε ότι, πληροφορήθηκε πως ο κ. Μπουτάρης, χθες στη συνέλευση της Πρωτοβουλίας (της πλειοψηφούσας παράταξης του δήμου), του επιτέθηκε φραστικά, με ύβρεις. Αφού σημείωσε ότι, άλλο η πολιτική αντιπαράθεση ή η διαφωνία και άλλο οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί, ο κ. Γκιουλέκας αναφερόμενος στον δήμαρχο, υπογράμμισε ότι, «τον αφήνω (τον κ.Μπουτάρη) στην θλίψη του και στην απομόνωσή του».

«Όχι τίποτα άλλο, αλλά μπορεί να φάμε και ξύλο σε καμιά επόμενη συνεδρίαση. Λυπάμαι ειλικρινά, αλλά δεν μπορούσα να το αφήσω αναπάντητο μετά την επανάληψη τη χθεσινή», πρόσθεσε. Υπενθύμισε δε, ότι, πρόσφατα, ο κ. Μπουτάρης του ζήτησε «συγγνώμη» για τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε για το πρόσωπό του, (στη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ). Ο κ. Μπουτάρης, είχε παραδεχθεί ότι, ήταν «ατόπημα» του, όσα είπε εις βάρος του κ. Γκιουλέκα.

Διαβάστε επίσης:

«Είμαι ένας κακός π@#στης βλάχος»;

«Ο Μπουτάρης προσποιείται τον υπερκομματικό και αντισυμβατικό»

«Συγγνώμη» από τον Γκιουλέκα ζήτησε ο Μπουτάρης

Γκιουλέκας: Η τρέλα και η αλαζονεία σε ταύτιση με τον θλιβερό Δήμαρχο

Γ. Μπουτάρης: Θα είμαι και πάλι δήμαρχος