ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καρατζαφέρης: Να αλλάξει πολιτική ο Σαμαράς

Καρατζαφέρης: Να αλλάξει πολιτική ο Σαμαράς

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. εξέφρασε την άποψη ότι «πρέπει να σώσουμε την αστική δημοκρατία, την αστική τάξη.

«Αυτό που εγώ ζητάω από τον κ. Σαμαρά είναι να αλλάξει πολιτική, να πει “mea culpa” και να πει: “προχωράμε αλλιώς, δεν μπορώ, επαναφέρω την κυρίαρχη εξουσία στην Αθήνα από το Βερολίνο”», τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Δεν μπορεί να υλοποιήσει κανείς πρόγραμμα που υφαίνεται στο Βερολίνο και εκτελείται στην Αθήνα. Δεν γίνεται», πρόσθεσε ο κ. Καρατζαφέρης.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. εξέφρασε την άποψη ότι «πρέπει να σώσουμε την αστική δημοκρατία, την αστική τάξη. Διαλύεται. Και όσο διαλύεται και πτωχεύει η αστική τάξη, τόσο ο κόσμος θα πηγαίνει στα άκρα και αυτό είναι παρά πολύ επικίνδυνο και δεν ξέρω αν θα υπάρξει ποτέ επιστροφή».

«Άρα», συνέχισε ο κ. Καρατζαφέρης, «να σώσουμε την αστική δημοκρατία, τον κορμό, τον μικρομεσαίο. Ο μικρομεσαίος δυσανασχετεί τα μάλα με αυτή την πολιτική. Πρέπει να γίνει ελκυστική η αστική δημοκρατία, με όλα τα κόμματα που την εκπροσωπούν, για να μαζέψουν ξανά τον κόσμο. Με αυτή την πολιτική ο κόσμος φεύγει και θα έχουμε δυσάρεστες εξελίξεις, τις οποίες δεν θα ήθελα να τις δω».