ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδώρα Τζάκρη: Αριστερή κυβέρνηση τον Μάιο

Θεοδώρα Τζάκρη: Αριστερή κυβέρνηση τον Μάιο

«Αυτή η κυβέρνηση ούτε μπορεί, ούτε θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό από το να εξαπατά επικοινωνιακά τον ελληνικό λαό. Γι' αυτό και θεωρώ ότι πλέον ακολουθεί την πολιτική της καμένης γης».

Με άρθρο-παρέμβασή της σε καθημερινή εφημερίδα η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής Πέλλας, Θεοδώρα Τζάκρη, εξηγεί για ποιο λόγο υπερψήφισε την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αρνούμαι να πιστέψω ότι οι Έλληνες πολίτες ψήφισαν ποδοσφαιρική ομάδα και όχι πολιτικές ιδέες. Διότι αν όντως οι πολίτες ψηφίζουν ιδέες, τότε όλοι οι βουλευτές και της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να έχουν ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο το βράδυ της Κυριακής, να έχουν άρει δηλαδή την εμπιστοσύνη τους στην κυβέρνηση που κουρέλιασε την Προγραμματική Συμφωνία και τις προεκλογικές δεσμεύσεις των δύο κομμάτων, που προέβλεπαν τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που τελικά εφαρμόστηκαν», αναφέρει η κυρία Τζάκρη.

«Το ΠΑΣΟΚ δεν άσκησε ποτέ εντός της κυβέρνησης το κυριαρχικό του δικαίωμα να συν-καθορίσει την πολιτική ατζέντα και να φανεί συνεπές και προς την κεντρο-αριστερή του ιδεολογία και προς το προεκλογικό του πρόγραμμα», συνεχίζει.

«Αρνούμαι να συμμετέχω στην περαιτέρω συρρίκνωση της πάλαι ποτέ μεγάλης δημοκρατικής παράταξης που έχει μετατραπεί σε θύμα των προσωπικών στρατηγικών των φίλων και συμβούλων του πρωθυπουργού, κυλώντας όλο και πιο βαθιά σε αντιδραστικές πολιτικές», συνεχίζει.

Η κυρία Τζάκρη επιτίθεται κατά του πρωθυπουργού: «Για άλλη μια φορά, όπως έπραξε και το 1993, ο κ. Σαμαράς θα έχει πάρει μια απόφαση που θα αφορά μόνο τον εαυτό του και την υστεροφημία του και καθόλου την πατρίδα του».

Η πρόβλεψή της: «Ο κ. Σαμαράς θα παραδώσει το Μάιο σε μια αριστερή κυβέρνηση τα κλειδιά μιας καμένης χώρας με στρογγυλεμένα νούμερα».

Διαβάστε επίσης:

Ποιοι βουλευτές είναι επικίνδυνοι να ακολουθήσουν την Τζάκρη