ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μανιάτης: Αδιανόητο αυτό που είπε ο Τσίπρας

Μανιάτης: Αδιανόητο αυτό που είπε ο Τσίπρας

Ο υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής μιλώντας στον realfm 97,8 αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην πρόσκληση που απηύθυνε μέσω συνέντευξής του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

«Για μένα ήταν αδιανόητο αυτό που ελέχθη από τον κ. Τσίπρα γιατί στην πραγματικότητα ζητά να υπάρξει αποστασία από την Κοινοβουλευτική Ομάδα με λέξεις μάλιστα και μία κατεύθυνση που δείχνουν ανευθυνότητα, έλλειψη ενός ήθους που πρέπει να διέπει ένα δημοκρατικό πολίτευμα ιδιαίτερα όταν βρισκόμαστε σε κρίσιμες στιγμές», είπε ο κ. Μανιάτης.

Και πρόσθεσε: «Πρέπει δε να σας πω ότι μου κάνει εντύπωση ότι η πρόσκληση αυτή έρχεται λίγες μόλις μέρες μετά αφού απέτυχε η θεσμική προσπάθεια για τη μομφή κατά της κυβέρνησης στη βουλή των Ελλήνων. Εχουμε λοιπόν το εξής, κατά την άποψή μου, ιστορικά αντιφατικό και ανεύθυνο: Πριν από λίγες ημέρες το θεσμικό όργανο της δημοκρατίας, το κορυφαίο, αποφάσισε ότι στηρίζει την κυβέρνηση, η κοινοβουλευτική πλειοψηφία και λίγες ημέρες αργότερα μέσω της αξιωματικής αντιπολίτευσης γίνεται προσπάθεια να αποχωρήσουν βουλευτές από ένα από τα κόμματα που στηρίζουν την κυβερνητική πλειοψηφία».