ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Τζάκρη, το «παρεάκι» στο Κολωνάκι και το άρθρο

Η Τζάκρη, το «παρεάκι» στο Κολωνάκι και το άρθρο

Κάνουν πλάκα στο ΠΑΣΟΚ ότι μπέρδεψε τα σουβλατζίδικα της Κηφισιάς με τα μπριζολάδικα στην Κουμουνδούρου!

Είχε πολύ πλάκα το σχόλιο παλιού στελέχους του ΠΑΣΟΚ το μεσημέρι του Σαββάτου στο Κολωνάκι, στο καφέ που συνηθίζουν και πηγαίνουν φίλοι και συνεργάτες του κ. Γιώργου Παπανδρέου, διαβάζοντας το άρθρο που έγραψε η διαγραφείσα κ. Θεοδώρα Τζάκρη σε εφημερίδα που προβάλλει τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Μάλλον μπέρδεψε τα ψητοπωλεία της Κηφισιάς που έδιωξαν τη Λουί Βιττόν με τις ψησταριές με τα μπριζολάκια στην Κουμουνδούρου», σχολίαζαν κι έκαναν μερικές πολύ ενδιαφέρουσες διαπιστώσεις μεταξύ «σοβαρού και αστείου».

Το προφανές είναι η κ. Τζάκρη δεν έκανε τόσο κόπο να αναρριχηθεί στο επίπεδο της βουλευτού για να ολοκληρώσει τόσο άδοξα τον κύκλο της στην πολιτική. Ενώ υποστηρίζει με θέρμη την πολιτική που ακολούθησε ο κ. Γιώργος Παπανδρέου, ωστόσο ασκεί σκληρή κριτική στη συγκυβέρνηση των κ.κ. Αντώνη Σαμαρά – Ευάγγελου Βενιζέλου, που ακολουθούν σε γενικές γραμμές τις ίδιες κατευθύνσεις διακυβέρνησης.

Το «σοβαρό» της υπόθεσης είναι ότι μπορεί να αποτελεί την «εμπροσθοφυλακή» μιας γενικότερης κίνησης για την αποδόμηση του ΠΑΣΟΚ, η οποία μπορεί να προκληθεί από μία ή δύο αποχωρήσεις προβεβλημένων στελεχών, όπως οι κ.κ. Κ. Σκανδαλίδη και Θ. Μωραΐτης.

gaptzakri

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, κάποιοι δεν αποκλείουν ακόμα και την παρασκηνιακή εμπλοκή του κ. Γιώργου Παπανδρέου μέσω των συνεργατών του που «καθαρίζουν» για εκείνον.

Το «αστείο» της ιστορίας είναι ότι κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν αρχίσει να θεωρούν ότι η κ. Τζάκρη ξέρει κάτι παραπάνω όταν δεν αποκλείει «αριστερή κυβέρνηση» τον Μάιο, ενώ ορισμένοι δεν κρύβουν και την καλή πρόθεσή τους να πείσουν την ηγεσία του κόμματος να της προτείνει χρίσμα υποψηφίας δημάρχου Πέλλας ή περιφερειάρχου Κεντρικής Μακεδονίας. Στην πολιτική, άλλωστε, ο δρόμος για την Κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις...

Τι έγραψε στο άρθρο

«Αυτή η κυβέρνηση ούτε θέλει ούτε μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό από το να εξαπατά επικοινωνιακά τον ελληνικό λαό» έγραψε η κ. Τζάκρη και εκτίμησε ότι «ο κ. Σαμαράς θα παραδώσει τον Μάιο σε μια αριστερή κυβέρνηση τα κλειδιά μιας καμένης χώρας με στρογγυλεμένα νούμερα».

πηγή: εφημερίδα NEWSBOMB

Διαβάστε επίσης:

Κασσής: Ας πάει η Τζάκρη στην ευχή της Παναγίας

Θεοδώρα Τζάκρη: Αριστερή κυβέρνηση τον Μάιο