ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουκουλόπουλος: To νόμισμα δεν είναι φετίχ...

Κουκουλόπουλος: To νόμισμα δεν είναι φετίχ...

«Η πολιτική σταθερότητα είναι εθνική ανάγκη και απαίτηση των πολιτών.Η κυβερνητική πλειοψηφία δε δοκιμάζεται στις ψηφοφορίες αλλά στο μέτωπο της πραγματικότητας που βιώνουν οι πολίτες», δήλωσε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος αναφερόμενος στο κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα.

«Ο κ. Τσίπρας μας καλεί να ρίξουμε την Κυβέρνηση περιφρονώντας τη λαϊκή εντολή που έχουμε γιατί αγνοεί την πολιτική ιστορία του τόπου. Δίνει μάλιστα και συγχωροχάρτι με την ίδια ελαφρότητα που πρότεινε χρεοκοπία τύπου Αργεντινής λέγοντας ότι το νόμισμα δεν είναι φετίχ. Τώρα βέβαια ορκίζεται στο ευρώ αλλά είναι εκτός θέματος. Το ζήτημα έληξε οριστικά και αυτός ήταν απών όταν δίναμε τη μάχη» είπε σε συνέντευξή του σε Κυριακάτικη εφημερίδα.

Επεσήμανε μάλιστα πως χαρακτήρισε ιστορικό λάθος του ΠΑΣΟΚ είναι το ότι «ανέλαβε ολόκληρη την ευθύνη για ένα πρόβλημα που δεν ήταν μόνο δικό του» ενώ πρόσθεσε πως «Η κίνηση των 58 είναι θετική γιατί τοποθετείται καθαρά στα μείζονα ζητήματα. Τα υπόλοιπα θα τα αποφασίσουμε όλοι μαζί, συλλογικά και δημοκρατικά όπως αρμόζει στις αρχές και στις αξίες μας».