ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένταση μεταξύ Ραχήλ και Κυριαζίδη

Ένταση μεταξύ Ραχήλ και Κυριαζίδη

Ένταση προκλήθηκε στη Βουλή κατά τη συζήτηση της κύρωσης των αποφάσεων για τα οδικά δίκτυα, όταν η βουλευτής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» κ. Ραχήλ Μακρή απάντησε με έντονο ύφος στον βουλευτή της Ν.Δ. κ. Δημήτρη Κυριαζίδη, ο οποίος συλλυπήθηκε την οικογένεια του νεκρού αστυνομικού στη Φλώρινα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Κυριαζίδης δήλωσε: «Θα πρέπει κατά την άποψή μου, επειδή είχαμε μία απώλεια ενός ανθρώπου στην εκτέλεση του καθήκοντος, να τηρήσει ενός λεπτού σιγή η Βουλή».

Τότε η βουλευτής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» απάντησε: «Μην κλαίτε, είναι αργά για δάκρυα. Τον αστυνομικό τον σκότωσε η αποδόμηση της ΕΛ.ΑΣ. από τις πολιτικές σας και η έλλειψη εξοπλισμού των αστυνομικών».

Αργότερα στους διαδρόμους προς την αίθουσα της Ολομέλειας ακούστηκε ότι ο πρόεδρος των «ΑΝ.ΕΛ.» κ. Πάνος Καμμένος ζήτησε από την κ. Μακρή να καταθέσει επίκαιρη ερώτηση σχετικά με τον θάνατο του αστυνομικού. Η ίδια παλαιότερα κατέθεσε επίκαιρη ερώτησή της με την οποία έθετε το ζήτημα της ακαταλληλότητας των αλεξίσφαιρων γιλέκων των αστυνομικών.

πηγή: εφημερίδα NEWSBOMB