ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Δεν χωράει στους ΑΝ.ΕΛ. όποιος ψήφισε το μνημόνιο

Καμμένος: Δεν χωράει στους ΑΝ.ΕΛ. όποιος ψήφισε το μνημόνιο

Την «πόρτα» της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κλείνει για τους βουλευτές της Κεντροδεξιάς, που ψήφισαν το μνημόνιο, ο Πάνος Καμμένος με συνέντευξη που παραχώρησε στον Real FM.

Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., σχολιάζοντας την υποψηφιότητα Κακλαμάνη, ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να παρέχει στήριξη σε υποψήφιους δημάρχους και περιφερειάρχες οι οποίοι παραμένουν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Παράλληλα, έδωσε το στίγμα για την πολιτική που θα ακολουθήσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στις αυτοδιοικητικές εκλογές και αποκάλυψε πως θα υπάρξει σύγκλιση με τον ΣΥΡΙΖΑ μόνο σε αντιμνημονιακά ψηφοδέλτια. Επίσης, ο κ. Καμμένος επιτέθηκε στην Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ για την εξεταστική επιτροπή αναφορικά με την υπαγωγή της χώρας στον μηχανισμό στήριξης του Μνημονίου.
«Κρύβονται πίσω από μια συνεργασία και δεν προχωράει η εξεταστική για το Μνημόνιο», καταγγέλλει ο κ. Καμμένος.

newego LARGE t 1101 54070469

Σε ερώτηση για την υπόθεση Φιλιππίδη, ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για μια «τεράστια» υπόθεση ενώ αποκάλυψε πως είχε καταγγείλει την εμπλοκή Γριβέα από το 2009.
«Ποιός πόνταρε στην χρεωκοπία της Ελλάδας έχοντας εσωτερική ενημέρωση;» , αναρωτήθηκε ο κ. Καμμένος. Τέλος, αναφερόμενος στο θέμα του χρέους, επανέλαβε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ζητούν τη μονομερή διαγραφή του επαχθούς και επονείδιστου χρέους ενώ σχολίασε και την τοποθέτηση Σταθάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά, «Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συμφωνεί με τον Σταθάκη».

Διαβάστε επίσης:

Καμμένος: Ελεύθερος ο Φιλιππίδης να τρώει μπακλαβάδες!