Σακελλαρίδης: Αθήνα δεν είναι μόνο το κέντρο

Σακελλαρίδης: Αθήνα δεν είναι μόνο το κέντρο

Το στίγμα του για την πολιτική που θα ακολουθήσει αν εκλεγεί δήμαρχος Αθηναίων έδωσε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

«Ευελπιστούμε ότι η κυβέρνηση αυτή δε θα κρατήσει για πολύ και ο Δήμος Αθηναίων θα συνεργαστεί με μία κυβέρνηση που δε θα υποτάσσεται στη λογική του μνημονίου», δήλωσε στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Σακελλαρίδης τόνισε πως «στην Αθήνα το θέμα δεν είναι μόνο το κέντρο, αλλά τα δημοτικά διαμερίσματα και οι γειτονιές.  Σημείωσε ότι χρειάζεται διαφορετική διάταξη της αστυνομίας, η οποία όπως είπε, δεν είναι παρούσα στις γειτονιές, αλλά μόνο στο κέντρο.

Αναφερόμενος στην δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι στην αντιπολίτευση του Δήμου Αθηναίων, έκανε λόγο για παρακαταθήκη, σημειώνοντας ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε μία δημοτική παράταξη που ασχολείται πραγματικά με τα προβλήματα στις γειτονιές.

Ο κ. Σακελλαρίδης τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δε στηρίζει τη νομοθετική ρύθμιση για τις πορείες, λέγοντας ότι οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να συναθροίζονται, σημειώνοντας ωστόσο ότι όταν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση δε θα χρειάζεται να κάνουν τόσες πορείες οι πολίτες.

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητα για την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας του ΣΥΡΙΖΑ Θεόδωρου Καρυπίδη, εκτίμησε ότι η συγκεκριμένη υποψηφιότητα έχει πολλά προβλήματα.