ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπαλτάκος: Για εσωτερική ανάγκη η επίσκεψη στο Άγιο Όρος (vid)

Μπαλτάκος: Για εσωτερική ανάγκη η επίσκεψη στο Άγιο Όρος (vid)

Για την πρόσφατη επίσκεψή του στο Αγίον Όρος και αν αυτή συνδέεται με νέο πολιτικό φορέα που φέρεται να προωθεί μίλησε ο πρώην Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης κ. Τάκης Μπαλτάκος.

Μιλώντας στον Γιώργο Τράγκα και στο «Χωρίς Αναισθητικό», ο πρώην «ισχυρός άνδρας» του Μαξίμου χαρακτήρισε ως εσωτερική ανάγκη την επίσκεψή του στο Άγιον Όρος και όχι για να πάρει ευλογία για την δημιουργία νέου πολιτικού φορέα.

«Δεν είμαι πολιτικός, δικηγόρος είμαι», είπε ο κ. Μπαλτάκος προσθέτοντας ωστόσο πως «υπάρχουν άτομα που έχουν στραφεί στην Χρυσή Αυγή και πρέπει να απεγκλωβιστούν».

Ο πρώην ΓΓ του υπουργικού συμβουλίου αναφέρθηκε στον Αντώνη Σαμαρά λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τον γνωρίζει 30 χρόνια και ότι το «αίμα νερό δεν γίνεται».

Υπερασπίστηκε την πολιτική που ακολούθησε στα μνημόνια λέγοντας ότι «οι προθέσεις του ήταν αγνές» , ότι «δεν μπορούσε να αφήσει τη χώρα να χρεοκοπήσει» και ότι τελικά «έκανε ιλιγγιώδη προσπάθεια για την Ελλάδα»

Αναφέρθηκε στην υπόθεση του γιου του ξεκαθαρίζοντας πως δεν απειλείται από κανέναν, ενώ για το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ να φτάσει στη Βουλή η υπόθεσή του με την μαγνητοσκοπημένη συνομιλία με τον Ηλ. Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πενία τέχνας κατεργάζεται»…

Σημείωσε τέλος πως δεν γνωρίζει αν η Χρυσή Αυγή έχει άλλα βίντεο που σκοπεύει να δημοσιοποιήσει.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Μπαλτάκος: Ανάγκη δημιουργίας δεξιού πολιτικού φορέα

«Μου προτείνουν να κάνω κόμμα. Μετά τις ευρωεκλογές θα τα σκεφτώ όλα»