ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντώναρος: «Αγάπη και εκτίμηση στο πρόσωπο Καραμανλή»

Αντώναρος: «Αγάπη και εκτίμηση στο πρόσωπο Καραμανλή»

Ο Ευάγγελος Αντώναρος μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα και της Αγγελικής Λάζου για το ενδεχόμενο επιστροφής στην κεντρική πολιτική σκηνή, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ξεκάθαρα ότι τα όσα ακούγονται περί υποψηφιότητας του Κ. Καραμανλή για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας,είναι απλώς εκδηλώσεις αγάπης και εκτίμησης στο πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού.

«Δεν του πάει αυτή η θέση», είπε χαρακτηριστικά ο Ευ.Αντώναρος προκειμένου να δώσει ένα τέλος στα σενάρια που ακούγονται περί επιστροφής του ενώ τόνισε ότι πρόκειται για έναν ζωντανό και ενεργό άνθρωπο.

Ο ίδιος δεν έχει εκδηλώσει κανένα ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο αξίωμα, ενώ είπε ότι, κατά την άποψή του, δεν ταιριάζει η θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας στο ταμπεραμέντο του πρώην Πρωθυπουργού.

Ενδεχομένως αυτές οι δηλώσεις του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου, προαναγγέλουν την ουσιαστική παρέμβαση του Κ. Καραμανλή μετά την ήττα των Ευρωεκλογών και τον προβληματισμό που υπάρχει διάχυτος στο Μέγαρο Μαξίμου.

Διαβάστε επίσης: Κουίκ σε Κουτσούκο: Αν ζούσαν Παπανδρέου και Καραμανλής θα σας πλάκωναν στο ξύλο