ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποχώρησε από τη ΔΗΜΑΡ ο Ψαριανός – Μέσω του «Έθνους» η ανακοίνωση

Αποχώρησε από τη ΔΗΜΑΡ ο Ψαριανός – Μέσω του «Έθνους» η ανακοίνωση

Μέσα από τις σελίδες του «Έθνους της Κυριακής» γνωστοποίησε την παραίτησή του πό την Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ ο Γρηγόρης Ψαριανός, ο οποίος δεν θα παραμείνει στην παράταξη ούτε ως μέλος.

«Όπως με ενημέρωσαν για τη διαγραφή μου μέσω του Τύπου, έτσι τους ενημερώνω και εγώ μέσω του "Έθνους" για την παραίτησή μου» τονίζει ο κ. Ψαριανός, προσθέτοντας πως «πολύ σύντομα θα παραιτηθούν και οι εναπομείναντες φίλοι της μεταρρυθμιστικής τάσης. Αλλά δεν ξέρω εάν θα παραιτηθούν πριν κλείσει το μαγαζί. Αυτό όμως το ξέρει καλύτερα ο ...μαγαζάτορας».

Μάλιστα, επισημαίνει πως ο Φ. Κουβέλης είναι κατάλληλος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, αλλά και στον χαρακτηρισμό «Ιούλιος Καίσαρας». Σημειώνει χαρακτηριστικά πως «η ΔΗΜΑΡ είναι σαν το ναυάγιο της Ζακύνθου» και πως «σε λίγο καιρό θα είναι μια ενδιαφέρουσα καρτ-ποστάλ, μια ενδιαφέρουσα εικαστική παρέμβαση».

Απαντώντας στην ερώτηση εάν η επόμενη μέρα θα τον βρει στο «Ποτάμι» δηλώνει πως δεν ανήκει ούτε στα θαλασσινά, ούτε στα ποταμίσια ψάρια και συμπληρώνει: «Παραμένω στον χώρο της Κεντροαριστεράς και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την ανάγκη συγκρότησης μιας μεγάλης προοδευτικής συμπαράταξης, όπου θα περιλαμβάνονται το "Ποτάμι", ο κόσμος της ΔΗΜΑΡ που περιπλανήθηκε πολύ και ψάχνεται, αρκετές από τις φυλές του ΠΑΣΟΚ και χιλιάδες ανέστιοι που περιμένουν τη συγκρότηση αυτού του χώρου».

Διαβάστε επίσης:

Δήλωση Κουίκ σχετικά με τις εξελίξεις σε ΔΕΗ και Τρόικα