ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο νέος έρωτας της Μαργαρίτας Παπανδρέου

Ο νέος έρωτας της Μαργαρίτας Παπανδρέου

Ένας όμορφος νεαρός φαίνεται πως έχει κλέψει την καρδιά της κόρης του πρώην πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Παραπολιτικά», η γνωριμία έγινε στην Κρήτη, όπου η κόρη της Άντας και του Γιώργου Παπανδρέου κάνει το διδακτορικό της, με αντικείμενο τη Μοριακή Βιολογία.

Ο καλός της σπουδάζει και εκείνος Ιατρική συνεχίζοντας την οικογενειακή του παράδοση καθώς και οι γονείς του είναι γιατροί.

Το ειδύλλιο είναι γνωστό στους κύκλους των βορείων προαστίων εδώ και κάποιους μήνες, ενώ και οι δύο οικογένειες είναι ενημερωμένες για τη σχέση των παιδιών.

Ο Χάρης Καπόγιαννης είναι πολύ γνωστός στον χώρο του ελληνικού τένις, αφού αγωνίζεται από μικρός σε τουρνουά και αγώνες.

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου, που, σύμφωνα με πληροφορίες, παρακολούθησε τις προσπάθειές του σε πρόσφατο τουρνουά. Οι δυο τους κυκλοφορούν εντός και εκτός πανεπιστημίου, αλλά και στην Αθήνα.

Η σχέση τους είναι κοινό μυστικό στον φιλικό κύκλο τους, αν και ο νεαρός τενίστας προσέχει ιδιαίτερα να μη δημοσιοποιηθεί, αφού δεν θέλει να φέρει την αγαπημένη του σε δύσκολη θέση. Η κόρη του πρώην πρωθυπουργού, πάντως, μάλλον δεν έχει τέτοια προβλήματα, αφού ενέδωσε σε μια πρόταση για φωτογράφηση για το γυναικείο περιοδικό, σε ρόλο έστω για λίγες ώρες μοντέλου.