ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Βενιζέλος στέλνει τον Παπανδρέου στον Εισαγγελέα

Ο Βενιζέλος στέλνει τον Παπανδρέου στον Εισαγγελέα

Στα άκρα φαίνεται πως φτάνει η κόντρα μεταξύ του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, με τον τωρινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο, μετά την κίνηση του δεύτερου να αποστείλει το πόρισμα των έξι ελεγκτών για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ στον υπουργό Δικαιοσύνης.

Δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΟ ΠΑΡΟΝ», αναφέρει πως η «μαύρη τρύπα» που δημιουργήθηκε στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ επί προεδρίας ΓΑΠ είναι της τάξης των 120.000.000 ευρώ. Μάλιστα το πόρισμα εστάλη απευθείας και στον εισαγγελέα και όλα αυτά συνέβησαν δύο μέρες πριν την γιορτή του Ζαππείου, που είχε διοργανώσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Την ίδια μέρα μάλιστα, είχε βρεθεί στην εκδήλωση του Γιώργου Παπανδρέου και έγινε αποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών από το περιβάλλον του ΓΑΠ.

Όπως φαίνεται, το «γυαλί» ανάμεσα στους δύο έχει ραγίσει και δύσκολα θα κολλήσει ξανά.

Μάλιστα, το Newsbomb σας έχει ήδη αποκαλύψει πως ο Γιώργος Παπανδρέου ετοιμάζεται να πάρει το δεύτερο γύρο στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, όπου εκεί σύμφωνα με πληροφορίες οι βουλευτές που επηρεάζει ο Γιώργος κατά πάσα πιθανότητα δε θα ψηφίσουν τον πρόεδρο που θα προτείνουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, κάτι που δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του πρώην πρωθυπουργού...

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΘ 2014: Όλα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν στη Θεσσαλονίκη