ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Νικολόπουλος: Αποχώρησε από τους Ανεξάρτητους Βουλευτές

Ν. Νικολόπουλος: Αποχώρησε από τους Ανεξάρτητους Βουλευτές

Οικειοθελώς απομακρύνθηκε και ουδέποτε διεγράφη από την ομάδα των Ανεξάρτητων Βουλευτών ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος.

Μάλιστα, σημείωσε ότι είχε προαναγγείλει εγκαίρως την αποχώρησή του κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, στις αρχές του καλοκαιριού, όπως επισημαίνει με δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο κ. Νικολόπουλος παραπέμπει σε σχετική επιστολή του επικεφαλής των Ανεξάρτητων Βουλευτών Πάρη Μουτσινά, προς τον πρόεδρο της Βουλής, ο οποίος επισημαίνει ότι «ο κ. Νικολόπουλος έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας κατόπιν δικής του βουλήσεως».

Σύμφωνα με τον κ. Νικολόπουλο, «στο εν λόγω κείμενο ομολογείται ότι δεν επισυνέβη ποτέ η διαγραφή τού Ν. Νικολόπουλου, αφού ο κατά "μεταφυσικό" τρόπο "διαγεγραμμένος" πρόεδρος του ΧΡΙ.Κ.Α. είχε αναγγείλει σε πρότερο χρόνο την αποχώρησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών, προκειμένου να συνεργαστεί με την έναρξη των εργασιών της Ολομέλειας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ».

Τέλος, ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος αναρωτιέται εάν τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας περί «διαγραφής του» από την ομάδα των Ανεξάρτητων Βουλευτών, οφείλονταν «σε κυβερνητική παραγγελία, προχειρότητα ή κακοήθεια. Η ψηφοφορία για εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας θα δείξει» σημειώνει.

Διαβάστε επίσης

Α. Καραμανλή: Να πάει να γαμ… ο Χαρδούβελης