Ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για τον Παύλο Μπακογιάννη

Newsroom Newsroom

Ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για τον Παύλο Μπακογιάννη

Ανακοίνωση με αφορμή τα 25 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία.

Σε μήνυμα του Γραμματέα Ανδρέα Παπαμιμίκου, η Λεωφόρος Συγγρού τονίζει πως ο δολοφονηθείς από τη 17 Νοέμβρη πολιτικός υπήρξε αγωνιστής της Δημοκρατίας, ο οποίος πάλεψε για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στον τόπο. Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του Γραμματέα της ΝΔ αναφέρει ως εξής:

«Η Νέα Δημοκρατία, ο δημοκρατικός πολιτικός κόσμος, όλοι οι Έλληνες δημοκράτες τιμούμε σήμερα τη μνήμη του Παύλου Μπακογιάννη.

Του αγωνιστή της Δημοκρατίας, που δολοφονήθηκε, σαν σήμερα, πριν από 25 χρόνια, από στυγνούς και αδίστακτους τρομοκράτες.

Του αγωνιστή που πάλεψε για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στον Τόπο που τη γέννησε, αλλά και για τη συνεχή ποιοτική αναβάθμισή της στα χρόνια της Μεταπολίτευσης.

Του πολιτικού που πρωτοστάτησε στην εθνική συμφιλίωση και τη συνεννόηση στα μεγάλα και κρίσιμα, για την πορεία του Τόπου μας ζητήματα.

Του στελέχους της Παράταξής μας που δίδαξε, με το λόγο και το έργο του, πως η Δημοκρατία δεν συμβιβάζεται με τα άκρα, που απειλούν το δημόσιο βίο. Και σφράγισε με το αίμα του πολιτικές παρακαταθήκες ήθους και προσφοράς».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved