Νέα πολιτική κίνηση ετοιμάζει ο Λυκούδης;

Νέα πολιτική κίνηση ετοιμάζει ο Λυκούδης;

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής προγραμματίζει πολιτική εκδήλωση την Τρίτη 21 Οκτωβρίου στο Μουσείο Μπενάκη, με τίτλο «Μια νέα πολιτική παρέμβαση στον δημοκρατικό χώρο».

Νέο σχήμα στο χώρο της κεντροαριστεράς αναμένεται να ανακοινώσει την προσεχή Τρίτη, ο Σπύρος Λυκούδης. Ο ανεξάρτητος βουλευτής που αποχώρησε από τη Δημοκρατική Αριστερά διαφωνώντας με την αριστερή στροφή του Φώτη Κουβέλη προγραμματίζει πολιτική εκδήλωση την Τρίτη 21 Οκτωβρίου στο Μουσείο Μπενάκη, με τίτλο «Μια νέα πολιτική παρέμβαση στον δημοκρατικό χώρο».

Όπως όλα δείχνουν, ο πρώην επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΔΗΜΑΡ είναι αποφασισμένος να παραμείνει στο πολιτικό σκηνικό, συμμετέχοντας στις διεργασίες που γίνονται στην Κεντροαριστερά με δικό του σχήμα, στο οποίο δεν αποκλείεται να συμμετάσχουν και τα πρόσωπα από τη μειοψηφία της Αγίου Κωνσταντίνου που αποχώρησαν πριν το συνέδριο.

Την κίνηση Λυκούδη αναμένεται να ακολουθήσει η βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΔΗΜΑΡ Νίκη Φούντα, ενώ άγνωστο παραμένει το επόμενο βήμα της Κατερίνας Μάρκου, η οποία έχει ανεξαρτητοποιηθεί δίχως πάντως να έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της για το πολιτικό της μέλλον.