Κουτσούμπας: Κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ συντηρούν τρομοκρατία και σκανδαλολογία

Κουτσούμπας: Κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ συντηρούν τρομοκρατία και σκανδαλολογία

Νέες βολές τόσο κατά της κυβέρνησης όσο και κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ με αφορμή την αντιπαράθεση τους.

Αναλυτικά:

«Η κοκορομαχία κυβέρνησης, ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, και ΣΥΡΙΖΑ αρχίζει να ξεπερνά κάθε όριο αποπροσανατολισμού, θυμίζοντας τους αλήστου μνήμης καβγάδες παλιά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, σε μια περίοδο που πρέπει να δυναμώσουν οι αγώνες και η οργάνωση του λαού.

Συνειδητά συντηρούν, οι μεν την τρομοκρατία οι δε την σκανδαλολογία, για να κρύψουν ότι και οι δύο πρωτοστατούν σε πολιτικά παιχνίδια και αλισβερίσια, έχουν ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα και ανταγωνίζονται ψηφοθηρικά προς το λαό για ψίχουλα ελεημοσύνης.

Τσακώνονται για το ποιος θα γίνει ο εκλεκτός που θα διαχειριστεί τα μνημόνια της ΕΕ και του κεφαλαίου, που θα συνεχίσει το δρόμο που γεννά τη σήψη και οδηγεί το λαό σε μεγαλύτερη χρεοκοπία.

Ο λαός χρειάζεται να παρέμβει αποφασιστικά στις εξελίξεις, με ισχυρό κίνημα και λαϊκή συμμαχία, με δυνατό ΚΚΕ για να πάρουμε ανάσες, για να ανατρέψουμε τη σημερινή βαρβαρότητα και όσους την υπηρετούν».