Επιμένει ο Άδωνις: «Οι βουλευτές έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες μειώσεις»

Επιμένει ο Άδωνις: «Οι βουλευτές έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες μειώσεις»

Μετά τις χθεσινές (22/10/2014), προκλητικές του δηλώσεις ο Άδωνις Γεωργιάδης επανήλθε, επιμένοντας στην άποψή του ότι οι βουλευτές έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες μειώσεις στο μισθό τους

 

«Ο πολιτικός θα πρέπει να βγαίνει και να λέει την αλήθεια στον κόσμο και να εξηγεί χωρίς να φοβάται» είπε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., Άδωνις Γεωργιάδης.

Και συνέχισε... άφοβος:

«Ο λαός θα πρέπει να ξέρει ότι τη Βουλή πρέπει να την αγαπάει και να την προστατεύει. Κοινοβούλιο χωρίς βουλευτική αποζημίωση δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο. Θα πρέπει να εξηγούμε στον λαό τους κανόνες λειτουργίας της Βουλής», είπε ο κ. Γεωργιάδης, επιμένοντας στην προκλητική θέση που εξέφρασε εχθές.

«Γνώριζα ότι θα μου ασκούσαν κριτική επειδή μίλησα για την βουλευτική αποζημίωση. Το ίδιο είχε γίνει με τα βουλευτικά αυτοκίνητα. Εγώ είπα ότι θα το πάρω γιατί το χρειάζομαι και κάποιοι άλλοι, όπως οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, είχαν πει ότι θα τα δώσουν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, αλλά τελικά τα κράτησαν για τον εαυτό τους. Ποιους από τους δύο τύπους πολιτικών προτιμάτε;», είπε.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε «υπερβολή προς τα κάτω» τις περικοπές που έχουν γίνει στη βουλευτική αποζημίωση, στη βουλευτική σύνταξη και στα αναδρομικά τους, ενώ εχθές (22/10/2014), δήλωσε μάλιστα στη Βουλή «περήφανος που έχει ψηφίσει όλα τα μνημόνια».  

Διαβάστε επίσης:

Άδωνις: Με τιμή και με καμάρι ψήφισα όλα τα μνημόνια

Προκαλεί ο Άδωνις: Υπερβολικές οι μειώσεις στους μισθούς των βουλευτών