ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεγάλη κινητοποίηση στην Κρήτη για τον ΓΑΠ!

Μεγάλη κινητοποίηση στην Κρήτη για τον ΓΑΠ!

Στο άλλοτε πράσινο νησί μεταφέρεται η κόντρα με τον Βενιζέλο – Επίδειξη δύναμης από τον πρώην πρωθυπουργό

Ενώ ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναμένει με αγωνία το τι θα πει ο Γιώργος Παπανδρέου στην ομιλία του στο Ηράκλειο, στην εκεί παρουσίαση της έκθεσης «Απ’ τον Ανένδοτο στην Αλλαγή», το επιτελείο του πρώην πρωθυπουργού έχει οργανώσει μεγάλη κινητοποίηση σε όλο το νησί, αλλά και μεταφορά οπαδών και από άλλα μέρη της χώρας!

Στόχος, όπως τόνισε στο Newsbomb.gr συνεργάτης του Γιώργου, να γίνει μια πολύ μεγάλη συγκέντρωση, μάλλον επίδειξη δύναμης του ΓΑΠ, τέτοια που να μην έχει κάνει εκεί ως αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ο Βενιζέλος (αν κι εδώ που τα λέμε αυτό δεν θέλει μεγάλη προσπάθεια, αφού οι συγκεντρώσεις που έχει κάνει στην Κρήτη ο νυν αρχηγός του ΠΑΣΟΚ μάλλον πενιχρές ήσαν…)!

Είναι φανερό, ότι ο ΓΑΠ θέλει να μεταφέρει για τις επόμενες μέρες το πεδίο της ανηλεούς κόντρας του με τον Βενιζέλο στο άλλοτε πράσινο κάστρο, το νησί που έδινε –τις καλές εποχές…- ποσοστά στο ΠΑΣΟΚ πάνω από 50%.

Έχει επομένως τεράστια σημασία γι’ αυτόν να «νικήσει» το διάδοχό του σε ένα μέρος όπου έχει γραφτεί ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας του ΠΑΣΟΚ, με τις μεγαλειώδεις πράγματι συγκεντρώσεις του Αντρέα…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, την όλη κινητοποίηση έχουν αναλάβει:

- Νυν στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, με μεγάλη επιρροή στην Κρήτη (λόγω και καταγωγής…) αλλά και με μεγάλη εμπειρία σε κινητοποιήσεις.
- Νυν βουλευτής, ο οποίος συνδέεται με την Κρήτη εξ αγχιστείας (κι όχι μόνο…).
- Πρώην βουλευτής που κατείχε και θεσμική θέση, ο οποίος άλλωστε είχε διακριθεί και στην αντίστοιχη εκδήλωση στο Ζάππειο…

Επίσης για την εκδήλωση δουλεύουν και άλλοι συνεργάτες του ΓΑΠ, υπό τις οδηγίες των προαναφερθέντων.

Πάντως και μέχρι αυτή τη στιγμή είναι άγνωστο το μέχρι πού θα φτάσει την κόντρα του με τον Βενιζέλο ο ΓΑΠ, μέσω της ομιλίας που θα εκφωνήσει.

Αν δηλαδή θα προαναγγείλει επί της ουσίας μια νέα πολιτική κίνηση, όπως του έχουν εισηγηθεί συνεργάτες του ή αν θα περιοριστεί σε διακριτές απλώς αποστάσεις απ’ τις επιλογές του διαδόχου του.

«Δεν έχει καταλήξει ακόμα», όπως μας τόνισε συνεργάτης του.

«Σίγουρα πάντως» πρόσθεσε, «δεν θα συμμετέχει στη Δημοκρατική Παράταξη».

Κι όταν τον ρωτήσαμε, πότε θα αποφασίσει, μας απάντησε:

Θα αποφασίσει με την οικογένεια, όπως κάνει στις μεγάλες αποφάσεις!

Διαβάστε επίσης:

Αλαλούμ με τις 100 δόσεις: Τρελοί ή απατεώνες κοροϊδεύουν τον κόσμο!