ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε Βρυξέλλες και Βερολίνο ο Σταύρος Θεοδωράκης

Σε Βρυξέλλες και Βερολίνο ο Σταύρος Θεοδωράκης

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος θα έχει σειρά επαφών σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στο Βερολίνο.

Σήμερα, Τετάρτη (25/02) ο κ. Θεοδωράκης θα μιλήσει στην ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Παράλληλα, ο επικεφαλής του Ποταμιού συναντάται στις Βρυξέλλες με τον πρώην πρωθυπουργό του Βελγίου και πρόεδρο της Συμμαχίας Φιλελευθέρων και Δημοκρατών της Ευρώπης, Γκι Φερχόφστατ και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς.

Το απόγευμα της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη η συνάντηση με τον ευρωπαίο επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Στη συνέχεια ο Σταύρος Θεοδωράκης θα μεταβεί στο Βερολίνο, όπου το πρωί της Πέμπτης θα έχει συνάντηση με τον αντικαγκελάριο και υπουργό Οικονομίας της Γερμανίας, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.

Στις συναντήσεις του ο Σταύρος Θεοδωράκης συνοδεύεται από τους ευρωβουλευτές του Ποταμιού Γιώργο Γραμματικάκη και Μίλτο Κύρκο και την Οντίν Λιναρδάτου, διευθύντρια Ευρωπαϊκών Σχέσεων και ξένων ΜΜΕ.

Σχετικές ειδήσεις