ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΝΕΛ: Ας καταλάβει ο Σόιμπλε ότι διαπραγματευόμαστε για τα παιδιά μας

ΑΝΕΛ: Ας καταλάβει ο Σόιμπλε ότι διαπραγματευόμαστε για τα παιδιά μας

Σφοδρή επίθεση στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, τόσο για τις συνεχείς απειλές προς την ελληνική κυβέρνηση, όσο και για την προσβλητική συμπεριφορά του προς τον Γιάνη Βαρουφάκη, εξαπέλυσε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη - «Προφανώς ενοχλείται από το γεγονός ότι διαπραγματευόμαστε σκληρά για τα παιδιά μας και την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού», σημειώνει με νόημα, αφήνοντας αιχμές για τη συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.

Η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αφού τονίζει λοιπόν πως «Οι συνεχείς απειλές και οι εκβιασμοί του κ. Σόιμπλε προς την ελληνική κυβέρνηση, με αποκορύφωμα την προσβλητική και προκλητική συμπεριφορά του προς τον Έλληνα Υπουργό Οικονομικών κ. Βαρουφάκη ξεπέρασαν τα όρια και του θεσμικού του ρόλου, αλλά και των αρχών, όπως επίσης και των κανόνων που πρέπει να διέπουν τις σχέσεις των συνεργαζόμενων χωρών εντός του κοινού ευρωπαϊκού πλαισίου», συμπληρώνει:

«Προφανώς, ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών ενοχλείται από το γεγονός ότι έχει απέναντί του μια ελληνική κυβέρνηση που στέκει όρθια και διαπραγματεύεται σκληρά και επίμονα για το συμφέρον του λαού της και όχι μια κυβέρνηση υπάκουη στις απαιτήσεις των δανειστών της, όπως ήταν η απόλυτα υποταγμένη συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου».

Καταλήγοντας, η κα Χρυσοβελώνη υπογραμμίζει: «Ας καταλάβει επιτέλους ο κ. Σόιμπλε ότι, όπως έχει κατ’ επανάληψη τονίσει ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος, η ελληνική κυβέρνηση διά του Υπουργού Οικονομικών και των αρμοδίων οργάνων της διαπραγματεύεται για το μέλλον των παιδιών μας, για την αξιοπρεπή διαβίωση του ελληνικού λαού και δεν πρόκειται να αποδεχθεί πολιτικές που οδήγησαν τη χώρα μας στην εξαθλίωση και τη μνημονιακή άβυσσο»…

Εδώ «μιλάμε» μόνο για τις πολιτικές εξελίξεις

Σχετικές ειδήσεις