ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΝΕΛ: Το γκρίζο Ποτάμι αποτελεί την Πέμπτη φάλαγγα για τη χώρα μας

ΑΝΕΛ: Το γκρίζο Ποτάμι αποτελεί την Πέμπτη φάλαγγα για τη χώρα μας

Επίθεση στο Ποτάμι εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη εγκαλώντας το για τις θέσεις του, που όπως αναφέρει «κατάφεραν να δικαιώσουν στο μέγιστό βαθμό την πεποίθηση πως αποτελούν την Πέμπτη φάλαγγα για την Πατρίδα μας»

Στην ανακοίνωσή της η κυρία Χρυσοβελώνη αναφέρεται και στον επικεφαλής του Ποταμιού λέγοντας πως βρίσκεται «σε μόνιμη κρίση μεγαλείου».

Η κα Χρυσοβελώνη αναφέρει ότι το Ποτάμι έχει αναγάγει την εθελοδουλία σε άσκηση ρεαλισμού: «Έχοντας αναγάγει την υποτέλεια και την εθελοδουλία σε άσκηση ρεαλισμού και τον εθνομηδενισμό σε υπέρτατη αξία έχουν το θράσος να μιλούν για διεθνή απομόνωση της χώρας! Όντως προκλητικό για κάθε καλόπιστο».

Η κα Χρυσοβελώνη, αναφερόμενη εμμέσως στη στάση του Ποταμιού, που πρόσφατα αντέδρασε σε βίντεο με τις ναζιστικές θηριωδίες που προβαλλόταν στους σταθμούς του μετρό, τόνισε : «Προφανώς εκεί στο θολό Ποτάμι, που παραπέμπει στη χώρα των λωτοφάγων της μυθολογίας, ξεχνούν ότι ο κατά φαντασίαν… πρωταγωνιστής «αρχηγός» τους χαριεντίζεται με σεσημασμένους… «φιλέλληνες», σαν τους ομοϊδεάτες του, κ.κ. Σουλτς και Γκι Φέρχοφστατ και συντάσσεται ξεδιάντροπα με τις συχνές ιταμές επιθέσεις τους τόσο στον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα όσο και στον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, όταν θέτουν δημόσια το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων ή επιχειρούν ανοίγματα στο πλαίσιο της πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής.

«Όντως, εκεί στο Ποτάμι πρέπει να αυτοθαυμάζονται για την εθνικά… υπερήφανη στάση τους. Και δεν αισχύνονται. Αιδώς Αργείοι…», πρόσθεσε.

Νωρίτερα, το Ποτάμι είχε εκδώσει ανακοίνωση κατά του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου στην οποία ανέφερε: «Μοίρασε απλόχερα ποσοστά συνεκμετάλλευσης των κοιτασμάτων του Αιγαίου. Υπέγραψε συμβόλαια στρατιωτικών εξοπλισμών εκατοντάδων εκατομμυρίων. Παραχώρησε ολόκληρο νησί για να γίνει στρατιωτική βάση. Και παρ’ όλα αυτά ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ του ακύρωσε το ραντεβού. Αν δεν είναι αυτό αχαριστία, τότε τι είναι;».