ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κωνσταντοπούλου: Δεν θα κάνουμε τη χάρη στον Πρετεντέρη και το Mega

Κωνσταντοπούλου: Δεν θα κάνουμε τη χάρη στον Πρετεντέρη και το Mega

Κατηγορηματικά διαψεύδει η πρόεδρος της Βουλής ότι η διαφωνία για το θέμα της ΕΡΤ σηματοδοτεί σύγκρουση με την κυβέρνηση.

Κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, η οποία συζητά για το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ η κ. Κωνσταντοπούλου κατήγγειλε «σπέκουλες και ίντριγκες» και αναφέρθηκε σε «όσους λένε για διαφωνίες ανάμεσα στον Πρωθυπουργό και την πρόεδρο της Βουλή ή τον υπουργό και την Πρόεδρο της Βουλής».

«Αδιαμφισβήτητα είναι κοινή η αγωνία να ανοίξει η ΕΡΤ. Ευκταίο θα ήταν να επαναλειτουργούσε από τις 26 Ιανουαρίου με μία κοινή υπουργική απόφαση που θα καταργούσε την προηγούμενη. Με ευθύνη του υπουργού αποφασίσθηκε να γίνει κάτι πιο ολοκληρωμένο», τόνισε η Πρόεδρος της Βουλής.

Συνεχίζοντας, πρόσθεσε: «Λογικό είναι μετά από τρεις μήνες όλοι να αγωνιούμε, αλλά αυτό δεν συρρικνώνει την ευθύνη μας να τοποθετούμαστε και να διαφωνούμε. Αυτή η διαφωνία δεν υποκρύπτει κάποια μείζονα διαφορά. Δεν σηματοδοτεί σύγκρουση ή βαθύ ρήγμα. Αυτό πολύ θα το ήθελαν τα δελτία των 8, οι ειδήσεις του Mega και ο κ. Πρετεντέρης, αλλά δεν θα τους κάνουμε την χάρη».

Σχετικές ειδήσεις