ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Μπαγιάτικη λασπολογία τα περί ανακαίνισης 6.000 ευρώ στο γραφείο Σκουρλέτη»

«Μπαγιάτικη λασπολογία τα περί ανακαίνισης 6.000 ευρώ στο γραφείο Σκουρλέτη»

Βολές κατά μερίδας ΜΜΕ εξαπολύει το υπουργείο Εργασίας με αφορμή δημοσιεύματα που θέλουν τον υπουργό Πάνο Σκουρλέτη να ενέκρινε δαπάνη ύψους 6.000 ευρώ για να ανακαινίσει το γραφείο του.

Το υπουργείο κάνει λόγο για συκοφάντηση και επισημαίνει ότι «η δήθεν αποκάλυψη "σέρνεται" σε ορισμένης ποιότητας δημοσιογραφικά γραφεία από τον περασμένο Απρίλιο και έχει ήδη απαντηθεί».

«Οι πρωτεργάτες της σημερινής συκοφάντησης έφτασαν στο σημείο να ισχυριστούν ότι η συγκεκριμένη δαπάνη είναι και ο λόγος που δεν πληρώνονται οι δικαιούχοι του ΕΚΑΣ, καθυστερούν προγράμματα απασχόλησης και απειλείται η χώρα με χρεοκοπία», συμπληρώνεται στην ανακοίνωση.

Όπως υπογραμμίζεται, επιστρατεύονται εναντίον του υπουργού Εργασίας «ψέματα, κακόβουλα σχόλια, ανυπόστατες κατηγορίες, χαρακτηρισμοί που στερούνται σοβαρότητας και εμπάθεια που ξεπερνάει τα όρια».

Το υπουργείο Εργασίας σημειώνει ακόμη ότι «την ίδια ώρα που κάποια ΜΜΕ "κιτρινολογούν" για το πόσοι άποροι θα πληγούν από τις δαπάνες τακτοποίησης γραφείων», εκείνο δίνει την μάχη για «την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, την υπεράσπιση συντάξεων και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, τις ελεύθερες συλλογικές διαπραγματεύσεις, την αύξηση του κατώτατου μισθού, το χτύπημα της αδήλωτης εργασίας».

«Και για να τελειώνουμε με τη "μπαγιάτικη" λασπολογία. Στο γραφείο του υπουργού Εργασίας Πάνου Σκουρλέτη δεν έχει αλλάξει τίποτα. Μπορούν να το βεβαιώσουν δεκάδες συνδικαλιστές και όλοι οι εργαζόμενοι του υπουργείου που γνωρίζουν τον χώρο», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετικές ειδήσεις