ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δ. Παπαδημούλης: Πρέπει να βγει «λευκός καπνός»

Δ. Παπαδημούλης: Πρέπει να βγει «λευκός καπνός»

Την πεποίθησή του ότι «ο πρωθυπουργός θα κάνει αυτό που πρέπει, με αίσθηση ευθύνης, ρεαλισμού, πατριωτισμού και προστασίας του δημοσίου συμφέροντος», εξέφρασε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου επισήμανε ότι ο Αλέξης Τσίπρας και οι άλλοι Ευρωπαίοι πολιτικοί ηγέτες «καλούνται στις ώρες που απομένουν να γεφυρώσουν με ρεαλισμό και αίσθηση ευθύνης τις διαφορές που έχουν απομείνει, οι οποίες δεν είναι πλέον τόσο μεγάλες και συνεχίζει τονίζοντας ότι «πρέπει να βγει "λευκός καπνός", γιατί αυτό είναι το κοινό συμφέρον και της Ελλάδας και της Ευρωζώνης».

«Είμαι απολύτως σίγουρος», συμπληρώνει ο κ. Παπαδημούλης στην δήλωσή στην εφημερίδα «Καθημερινή της Κυριακής», «ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός θα κάνει αυτό που πρέπει, με αίσθηση ευθύνης, ρεαλισμού, πατριωτισμού και προστασίας του δημοσίου συμφέροντος».

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι η αυριανή (22/6) έκτακτη Σύνοδος Κορυφής είναι θετική και πως «η Ευρωζώνη έχει κάθε συμφέρον να αποφύγει την αποσταθεροποίηση και τον ακρωτηριασμό και η ελληνική οικονομία και κοινωνία να τερματίσει μια πολύχρονη ύφεση και μονομερή λιτότητα και μία πολύμηνη αβεβαιότητα με μία λύση, που να βάζει φρένο στον κατήφορο και να ανοίγει προοπτικές ανάπτυξης, αλλά και έναν δρόμο αλλαγών στις συστημικές παθογένειες της χώρας».

Σχετικές ειδήσεις