ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Ευρωκοινοβούλιο θα μιλήσει αύριο, Τετάρτη (08/07) ο Αλέξης Τσίπρας

Στο Ευρωκοινοβούλιο θα μιλήσει αύριο, Τετάρτη (08/07) ο Αλέξης Τσίπρας

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει αύριο, Τετάρτη (08/07/2015) στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που συνεδριάζει στο Στρασβούργο.

Όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μέσω Twitter «μετά την τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλ. Τσίπρα, επιβεβαίωσε πως θα είναι στην τακτική συνεδρίαση του ευρωκοινοβουλίου αύριο το πρωί».

Schulz

Ο Έλληνας πρωθυπουργός αναμένεται να μιλήσει αύριο (8/7) στις 10.45 ώρα Ελλάδας.

«Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα παραστεί αύριο το πρωί στη συζήτηση προτεραιότητας στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, για τις μελλοντικές εξελίξεις στην Ελλάδα και τα συμπεράσματα της συνόδου κορυφής της ευρωζώνης της Τρίτης, καθώς και της Συνόδου Κορυφής του Συμβουλίου της 25ης και 26ης Ιουνίου», αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΕΚ, η οποία συνεχίζει:

«Ο πρόεδρος του Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, καθώς και ο πρόεδρος της Επιτροπής, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ θα συμμετάσχουν στη συζήτηση, η οποία θα ξεκινήσει στις 9:30 πμ τοπική ώρα Γαλλίας στην ολομέλεια του ΕΚ στο Στρασβούργο.

Ο πρόεδρος του ΕΚ Μάρτιν Σουλτς θα προεδρεύσει της συζήτησης.

Στις 8:30πμ, ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπετέλ θα παρουσιάσει και θα συζητήσει τις προτεραιότητες της εισερχόμενης προεδρίας του Συμβουλίου. Το Λουξεμβούργο, ιδρυτικό μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αναλαμβάνει για 12η φορά την εναλλασσόμενη προεδρία του Συμβουλίου».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων