ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαρβιτσιώτης: Πολιτική αθλιότητα από τον Γ. Σακελλαρίδη

Βαρβιτσιώτης: Πολιτική αθλιότητα από τον Γ. Σακελλαρίδη

Την έντονη αντίδραση του Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Προγράμματος της Ν.Δ., Μ. Βαρβιτσιώτη, προκάλεσαν πρωινές δηλώσεις του Γαβριήλ Σακελλαρίδη στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA με αφορμή το μεταναστευτικό.

«Η πολιτική σας για τη μετανάστευση είναι να στέλνουμε το λιμενικό να βουλιάζει βάρκες», είχε πει μεταξύ άλλων ο κ. Σακελλαρίδης απευθυνόμενος στον Κυρ. Μητσοτάκη, στο πλαίσιο μεταξύ τους αντιπαράθεσης για τους χειρισμούς των κομμάτων τους στο θέμα του μεταναστευτικού.

Η παραπάνω δήλωση δεν έμεινε ανταπάντηση από τον κ. Βαρβιτσιώτη, ο οποίος και κατηγόρησε τον κ. Σακελλαρίδη ότι «διέπραξε μια πολιτική αθλιότητα που θα τον συνοδεύει σε όλη την πολιτική του διαδρομή».

«Σε ένα πρωτοφανές παραλήρημα, δε δίστασε να προσβάλει το σύνολο των στελεχών του Λιμενικού Σώματος, που καθημερινά διασώζει με αυτοθυσία ζωές στο Αιγαίο, χαρακτηρίζοντάς τους, ουσιαστικά, “κατ’ εντολήν δολοφόνους”», σημείωσε ο κ. Βαρβιτσιώτης για να προσθέσει πως αφήνει τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «στη χλεύη όχι μόνο των νησιωτών αλλά και όλων των Ελλήνων, που σήμερα βιώνουν τα καταστροφικά αποτελέσματα της ολέθριας πολιτικής της κυβέρνησής του».

Σχετικές ειδήσεις