ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015 – Βούλτεψη: Οι εργολάβοι και η διαπλοκή είναι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ

Εκλογές 2015 – Βούλτεψη: Οι εργολάβοι και η διαπλοκή είναι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ

«Οι εργολάβοι και η διαπλοκή είναι μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε μιλώντας στο Star η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη, με αφορμή το θέμα Φλαμπουράρη, κατηγορώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πως «παρά το σοβαρό πολιτικό πρόβλημα που έχει προκύψει, γυρίζει όλη την Ελλάδα και υπόσχεται πως θα πολεμήσει τη διαφθορά».

«Τάσσομαι εντελώς εναντίον της λασπολογίας και του να πετάνε οι πολιτικοί λάσπη ο ένας στον άλλον», δήλωσε η υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ κ Σ. Βούλτεψη για την θέμα Φλαμπουράρη.

Η ίδια σηείωσε πως «υπάρχει ένα πολύ σοβαρό πολιτικό θέμα. Ο κ. Τσίπρας γυρίζει όλη την Ελλάδα και λέει ‘’εμείς θα πολεμήσουμε την διαπλοκή, θα πολεμήσουμε τη διαφθορά, τα συμφέροντα, τους εργολάβους’’ και εδώ τι αποδεικνύεται; Ότι οι εργολάβοι είναι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. Το πρόβλημα είναι ότι ένας εργολάβος ο οποίος ‘’40 χρόνια κάνει αγώνες για την αριστερά’’, κυνηγάει τα έργα, το δημόσιο χρήμα. Εμένα αυτό με απασχολεί πιο πολύ, ηθικά και πολιτικά. Εδώ πρόκειται για ένα εργολαβικό περιβάλλον που έχει τις ρίζες του στην περίοδο της χούντας... Κάποιοι το πρωί τις 21ης Απριλίου ξυπνήσαμε, ήμασταν παιδιά και ξυπνήσαμε με τα αυτόματα στην πλάτη και οι γονείς μας βρέθηκαν φυλακή, εξορία, υπερορία. Κάποιοι άλλοι έκαναν δουλειές με τη χούντα. 'Αρα είναι ντροπή και αίσχος αυτοί οι άνθρωποι να λένε - δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη αλλά λίγη ντροπή, λίγη ντροπή - να λένε ‘’οι εργολάβοι, η διαπλοκή, είστε διαπλεκόμενοι, είστε αντιδημοκράτες’’. Και ποιοι να μας το λένε; Αυτοί που στην χούντα ήτανε μια χαρά, έπαιρναν δουλειές και αποδεικνύεται ότι πρόκειται για ένα εργολαβικό περιβάλλον που έρχεται από κει και κυνηγάει δουλειές του δημοσίου».

Αναφερόμενη στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας είπε πως «εμείς έχουμε αποδείξει ότι κυβερνάμε, ότι φέρνουμε χρήματα και έσοδα για τη χώρα ... με τον ίδιο τρόπο που ο ΦΠΑ στην εστίαση πήγε από το 23% στο 13%, με τον ίδιο τρόπο που έπεσε η εισφορά αλληλεγγύης κατά 30%. Εμείς κάθε φορά που θα φέρνουμε ένα έσοδο, θα αμβλύνουμε μία συνέπεια».

Σχετικές ειδήσεις