ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Exit poll – Exit polls 2015: Εκτιμήσεις για τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών

Exit poll – Exit polls 2015: Εκτιμήσεις για τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών

Σε θέση …μάχης βρίσκονται τα επιτελεία των εταιριών μετρήσεων προκειμένου τα ποσοστά των exit polls να βρίσκονται μέσα στα όρια του στατιστικού σφάλματος το απόγευμα της Κυριακής.

Αμέσως μετά το κλείσιμο της κάλπης, οι εκπρόσωποι των εταιριών μέτρησης θα μεταδώσουν τα exit polls με την εκτίμηση της ψήφου.

Μια πρώτη ασφαλή εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, θα μεταδώσει η Singular Logic λίγο μετά τις 21:00, όταν και θα έχει συγκεντρώσει το 10% των εκλογικών τμημάτων της Επικρατείας.

Τα exit polls θα μεταδοθούν από τα κανάλια ως εξής

MEGA: Στις 19.00 ο εκλογολόγος και ειδικός αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος καθώς και ο πρόεδρος της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος, παρουσιάζουν και αναλύουν το exit poll, δίνοντας την πρώτη εικόνα, εν αναμονή των τελικών αποτελεσμάτων.
ΑΝΤ1: Στις 19:00, ο Στράτος Φαναράς με την εγκυρότητα της Metron Analysis, παρουσιάζει το αποτέλεσμα των πανελλαδικών exit polls, με την πρώτη εικόνα για την έκβαση της πιο κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης των τελευταίων δεκαετιών.
ALPHA: Στις 19:00, ο Διευθύνων Σύμβουλος της MΑRC, Θωμάς Γεράκης, θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα του exit poll.
STAR: Με το κλείσιμο της κάλπης, στις 19:00 ακριβώς, ο πρόεδρος της MRB Δημήτρης Μαύρος, θα ανακοινώσει το πανελλαδικό exit poll και την πρόβλεψη του εκλογικού αποτελέσματος.

Διαβάστε στο Newsbomb.gr όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2015 Σεπτέμβριος – Εθνικές Βουλευτικές

Δείτε τα αποτελέσματα των Εκλογών Σεπτεμβρίου 2015

Σχετικές ειδήσεις