ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαρεμένος: Το θρίλερ Πανούση επισκιάζει και το νέο Τζέιμς Μποντ! (vid)

Βαρεμένος: Το θρίλερ Πανούση επισκιάζει και το νέο Τζέιμς Μποντ! (vid)

Σκωπτικό ήταν το σχόλιο του αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Βαρεμένου για τις καταγγελίες του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση περί απειλών σε βάρος του, ακόμη και από πολιτικούς που έχουν σχέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις.

«Είναι μεγάλο θρίλερ αυτό. Επισκιάζει το νέο Τζέιμς Μποντ κατά πολύ. Τον σβήνει από τον χάρτη. Γιατί τα έχει όλα μέσα. Μόνο μεσαιωνική στοά δεν έχει. Τρομοκρατία, πολιτικούς... Δεν το ξέρω», ανέφερε, χαρακτηριστικά, μιλώντας στο MEGA.

Μιλώντας για «σκοτεινό θρίλερ», ο κ. Βαρεμένος διερωτήθηκε γιατί οι καταγγελίες αυτές δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας όσο ο κ. Πανούσης ήταν υπουργός, ενώ έκανε λόγο για «χορό των πρώην» υπουργών.

Τέλος, υποστηρίζοντας ότι η χώρα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, είπε: «Στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, όπως είναι η Ελλάδα, όλα μπορεί να συμβούν. Εγώ δεν τα θεωρώ σοβαρά αυτά να σας πω την αλήθεια. Μπορεί να υπάρχει κάτι... και όταν μπαίνει θέμα κινδύνου ζωής που θέτει ο κύριος Πανούσης, αλίμονο. Αλλά δεν τα θεωρώ σοβαρά, όπως εκτυλίσσονται. Και επειδή η χώρα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, εγώ δεν θέλω να ξεχαστώ με ένα θρίλερ».

Σχετικές ειδήσεις