ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογή προέδρου στη Νέα Δημοκρατία - Αποτελέσματα: Πού και πώς ψηφίζετε

Εκλογή προέδρου στη Νέα Δημοκρατία - Αποτελέσματα: Πού και πώς ψηφίζετε

Όπως σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες έτσι και την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 το Newsbomb.gr θα σας ενημερώνει λεπτό προς λεπτό για τις εξελίξεις και για τα αποτελέσματα των εκλογών στη ΝΔ - Μείνετε συντονισμένοι στο Newsbomb.grγια να μάθετε πρώτοι το αποτέλεσμα των εκλογών.

Οδηγίες ενόψει της εκλογής προέδρου στη Νέα Δημοκρατία έχει δώσει στη δημοσιότητα η γαλάζια παράταξη. Σας θυμίζουμε τους βασικούς κανόνες, όπως αυτοί δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΝΔ

Αναλυτικά:

Ψηφίζεις σε οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο την ημέρα των εκλογών.

Μπορείς να δεις όλα τα εκλογικά κέντρα σε Ελλάδα και εξωτερικό στην επίσημη ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας (nd.gr) ή να ενημερωθείς από τις κατά τόπους Νομαρχιακές Οργανώσεις (ΝΟΔΕ).

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του υπουργείου Εσωτερικών.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι αποδέχονται τις ιδεολογικές και προγραμματικές αρχές, καθώς και τις πολιτικές θέσεις του Κόμματος και αναλαμβάνουν την υποχρέωση να τηρούν το Καταστατικό, τους Κανονισμούς και τις αποφάσεις του, υπογράφοντας σχετική δήλωση με τα στοιχεία τους.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επίδειξη επίσημου αποδεικτικού δημοσίου εγγράφου για ταυτοπροσωπία (Αστυνομική Ταυτότητα, Διαβατήριο).

Το αντίτιμο συμμετοχής είναι 3 ευρώ.

Σε περίπτωση διεξαγωγής δεύτερου γύρου, ψηφίζεις στο εκλογικό τμήμα όπου ψήφισες την πρώτη φορά, χωρίς κανένα αντίτιμο συμμετοχής.

Οι κάλπες ανοίγουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα.

Δείτε τη σχετική εγκύκλιο για περισσότερες πληροφορίες

EKLOGES ND - EGKYKLIOS

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΝΔ