ΟΝΝΕΔ: Θέλουν μια χώρα χωρίς εθνική ταυτότητα, παράδοση, αρχές και αξίες

Newsroom Newsroom

ΟΝΝΕΔ: Θέλουν μια χώρα χωρίς εθνική ταυτότητα, παράδοση, αρχές και αξίες

Απάντηση στη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ δίνει ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Σάκης Ιωαννίδης, σχετικά με την πρόταση για την κατάργηση της πρωινής προσευχής και του μαθήματος των Θρησκευτικών.

Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε σήμερα, Δευτέρα (14/12/2014) μια ανακοίνωση με τίτλο «Δικαίωμα στη Μόρφωση, Δικαίωμα στη Ζωή», διά της οποίας ζητά ξεκάθαρα την κατάργηση της πρωινής προσευχής από τα σχολεία αλλά και την μετατροπή του μαθήματος των Θρησκευτικών σε προαιρετικό μάθημα Θρησκειολογίας.

Συγκεκριμένα σε δήλωσή του ο Σ. Ιωαννίδης ανέφερε:

«Σε μια εποχή που το μνημόνιο της αριστεράς φορτώνει με νέους φόρους,μειώνει τους μισθούς και τις συντάξεις στους πολίτες, όπου η πολιτική της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για το προσφυγικό και μεταναστευτικό κινδυνεύει να μετατρέψει την χώρα σε αποθήκη ανθρωπίνων ψυχών και τα κενά στην εκπαίδευση την έχουν οδηγήσει σε διάλυση, η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ ζητά την κατάργηση της πρωινής προσευχής και των θρησκευτικών.

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι πολιτική τους είναι να επιβάλουν τις ανθελληνικές ιδεολογικές τους αγκυλώσεις στο χώρο της Παιδείας. Θέλουν μια χώρα χωρίς εθνική ταυτότητα, χωρίς παράδοση, χωρίς αρχές και αξίες. Ο Ελληνισμός όμως, διαχρονικά, είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την Ελληνορθόδοξη πίστη και παράδοση. Τί να περιμένει κανείς άραγε από αυτούς που αρνούνται την γενοκτονία των Ποντίων, χαρακτηρίζουν τους Μακεδονομάχους «Τζιχαντιστές» και από μια νεολαία που έχει ως πρότυπα τρομοκράτες και μπαχαλάκηδες.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να ξηλώσει κάθε έννοια, κάθε σύμβολο που ενώνει τους Έλληνες με την ιστορία μας και τις παραδόσεις του Έθνους μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved