ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κωνσταντοπούλου: Ανοιχτό το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου κόμματος

Κωνσταντοπούλου: Ανοιχτό το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου κόμματος

Προς τη δημιουργία νέου πολιτικού σχηματισμού φαίνεται πως οδεύει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία σε συνέντευξή της δεν διαψεύδει την προοπτική ίδρυσης νέου κόμματος!

Στην ίδια συνέντευξη, που δόθηκε στο «Βήμα», η κυρία Κωνσταντοπούλου μιλάει και για τη σχέση της με τον Αλέξη Τσίπρα, η οποία όπως φαίνεται είναι «παγωμένη».

Ερωτηθείσα αν θα κάνει δικό της κόμμα, απαντά πως «Θα κάνω ό,τι χρειαστεί».

Μάλιστα, στο ερώτημα αν σε έναν πολιτικό σχηματισμό θα έχουν θέση η Ραχήλ Μακρή και ο Γιάνης Βαρουφάκης, σημειώνει: «Αν με ρωτάτε με ποιους θα συμπορευόμουν, θα σας απαντήσω ότι θα συμπορευθώ με όλους εκείνους και εκείνες που τίμησαν την εμπιστοσύνη του λαού. Σαφώς περιλαμβάνονται σε αυτούς και τα δύο αυτά πρόσωπα όπως και πολλά άλλα. Σε κάθε νέα προσπάθεια που πρέπει να γίνει από εδώ και στο εξής, έχουν θέση όλοι όσοι ήταν μέρος ενός εγχειρήματος που προδόθηκε και δεν πρόδωσαν αλλά και όσοι σήμερα για πρώτη φορά αποφασίζουν να παλέψουν για τη ζωή τους και για τη ζωή των επόμενων γενεών».

Η κυρία Κωνσταντοπούλου σημειώνει ότι δεν μιλάει πια με τον Αλέξη Τσίπρα και ερωτηθείσα για το δημοψήφισμα απαντάει «Η άποψή μου είναι ότι το "Οχι" κέρδισε χάρη στην αποφασιστικότητα και τη γενναιότητα αυτού του λαού, ενός λαού που δεν είχε κανένα δικαίωμα ο κ. Τσίπρας να προδώσει. Ο Πρωθυπουργός πίστευε ότι το δημοψήφισμα θα το έχανε. Η συμπεριφορά του μετά το "Οχι" είναι μια συμπεριφορά και μια σειρά επιλογών που έχουν ερμηνεία μόνο ως προδρομολογημένη διαδρομή με βάση το "Ναι"».

Μάλιστα, όταν ερωτάται αν ο κ. Τσίπρας ήθελε να χάσει το δημοψήφισμα, απαντά καταφατικά.

Σχετικές ειδήσεις