Επανιδρύει την ΟΝΝΕΔ ο Κυρ. Μητσοτάκης

Newsroom Newsroom

Επανιδρύει την ΟΝΝΕΔ ο Κυρ. Μητσοτάκης

Με απόφαση του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο 10ο τακτικό συνέδριο του κόμματος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα, δεν θα συμμετάσχουν αντιπρόσωποι από το συνέδριο της νεολαίας, μετά τα όσα έγιναν χθες στη Θεσσαλονίκη.

Δεν συμμετέχουν στο συνέδριο της ΝΔ αντιπρόσωποι της νεολαίας

Σε δήλωσή του, ο κ. Μητσοτάκης τονίζει πως «η πολιτική πρόταση της Νέας Δημοκρατίας αφορά και απευθύνεται πρώτα από όλα στη νέα γενιά, αυτήν που αποζητά την αλήθεια και εμπνέεται από τις αξίες της ελευθερίας, της αλληλεγγύης και της αξιοπρέπειας». Όμως, ξεκαθαρίζει πως «οι εικόνες απαξίωσης της ΟΝΝΕΔ στο συνέδριο της ιστορικής νεολαίας της παράταξης εκπέμπουν παρακμή και τέλος εποχής».

Ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος είχε δείξει από την πρώτη στιγμή τη δυσφορία του για την εικόνα που παρουσίασε η νεολαία του κόμματος, κάνει λόγο για «νοσηρή ατμόσφαιρα» και για γεγονότα που δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά, ενώ επισημαίνει πως στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ δεν πραγματοποιήθηκε καμία εκλογική διαδικασία.

«Στην ομιλία μου στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, την Παρασκευή, είπα ξεκάθαρα ότι δεν θα ανεχθώ μία ΟΝΝΕΔ μηχανισμών που θα αναπαράγει τις παθογένειες του χθες» αναφέρει.

«Στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ δεν πραγματοποιήθηκε καμία εκλογική διαδικασία. Κατά συνέπεια δεν θα συμμετέχουν στο συνέδριο του κόμματος αντιπρόσωποι από το συνέδριο της νεολαίας. Οι ευθύνες γι' αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση θα αποδοθούν άμεσα, όπως ορίζει το καταστατικό» σημειώνει ο κ. Μητσοτάκης, σπεύδοντας να ξεκαθαρίσει πως τιμά την ιστορία της ΟΝΝΕΔ και γι' αυτό προχωρά, αμέσως μετά το συνέδριο της ΝΔ, στην επανίδρυση της κομμάτικής οργάνωσης της ΝΔ.

«Τιμούμε την ιστορία της ΟΝΝΕΔ. Δίνουμε ισχυρή προοπτική στη σχέση μας με τους νέους και γι' αυτό προχωράμε αμέσως μετά το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ. Αφήνουμε στο χθες τις αρνητικές νοοτροπίες και πρακτικές, τους μηχανισμούς εξυπηρετήσεων και διανομής προνομίων, που διάβρωναν τη νεολαία του κόμματος και την απήχησή της στους νέους. Η ΟΝΝΕΔ, μετά την επανίδρυσή της, θα είναι μία σύγχρονη, δημιουργική πολιτική νεολαία. Ανοιχτή σε όλους τους νέους. Συλλογική, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, ομάδες και ομαδάρχες. Μία νεολαία που θα προβάλλει και θα υπηρετεί ιδέες και πολιτικές υπέρ των νέων, της κοινωνίας και της πατρίδας μας» υπογραμμίζει ο πρόεδρος της ΝΔ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved