ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συλλυπητήρια μηνύματα για το θάνατο του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου

Συλλυπητήρια μηνύματα για το θάνατο του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου

«Χάσαμε ένα σύντροφο που υπηρέτησε το ΠΑΣΟΚ με τον δικό του μοναδικό τρόπο» αναφέρει σε δήλωσή της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, για το θάνατο του ιστορικού στελέχους της παράταξης, Γιώργου Παναγιωτακόπουλου.

«Ο Γιώργος ταυτίστηκε με το ΠΑΣΟΚ. Με ήθος, με ανιδιοτέλεια και με ευλαβική προσήλωση στην ιδρυτική μας διακήρυξη και στον ιδρυτή μας που τον έκανε να ξεχωρίζει σε όλη του τη διαδρομή. Πιστός στο Κίνημα, δεν ζήτησε και δεν διεκδίκησε τίποτα άλλο εκτός από την ισχυρή του παρουσία και επίδραση στη φυσιογνωμία και ταυτότητα του Κινήματος. Έφυγε σήμερα και ένα κομμάτι της ψυχής μας. Καλό ταξίδι Γιώργο .... Θα μας λείψεις ...» καταλήγει η κ. Γεννηματά.

Από τη μεριά του, ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, στο συλλυπητήριο μήνυμά του αναφέρει:

«Εκφράζω τη βαθύτατη λύπη μου για την απώλεια του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου, ενός ιστορικού πολιτικού στελέχους που αγωνίστηκε με συνέπεια για τη δημοκρατία και την κοινωνική πρόοδο, ενός ανθρώπου που διακρίθηκε για την ακεραιότητα και την αφοσίωσή του σε ιδέες και αρχές. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους φίλους και τους συναγωνιστές του».

Σχετικές ειδήσεις