ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκκληση ΝΔ να σταματήσουν οι κινητοποιήσεις

Έκκληση ΝΔ να σταματήσουν οι κινητοποιήσεις
Νέα έκκληση προς τους ιδιοκτήτες ταξί...

Νέα έκκληση προς τους ιδιοκτήτες ταξί να σταματήσουν αμέσως τις κινητοποιήσεις απηύθυνε η Νέα Δημοκρατία αποδίδοντας ταυτόχρονα την κατηγορία στην κυβέρνηση ότι επιδίδεται σε επικοινωνιακά και διχαστικά παιχνίδια.

«Οι απαράδεκτες εικόνες από τις κινητοποιήσεις των απεργών ταξί πρέπει να σταματήσουν άμεσα», δήλωσε ο υπεύθυνος του τομέα μεταφορών της ΝΔ και βουλευτής Μ. Παπαδόπουλος, ενώ αποκάλεσε και πάλι τον Γ. Ραγκούση «στρατηγό του χάους».

Ο κ. Παπαδόπουλος κάλεσε τους απεργούς να αποτρέψουν όσους επιμένουν σε αποκλεισμούς αεροδρομίων, λιμανιών και οδικών αξόνων. Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε και προς τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου αποκαλώντας τον και πάλι «Πόντιο Πιλάτο».

Τόσο ο Μ. Παπαδόπουλος όσο και ο Γ. Μανώλης (τομεάρχης συνδικαλιστικού της ΝΔ) επεσήμαναν ότι όπου εκδηλώνονται ακραίες κινητοποιήσεις συμμετέχουν ιδιοκτήτες ταξί που ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα ο κ. Μανώλης έθεσε το ερώτημα προς τον κ. Ραγκούση "εάν καθοδηγούνται από τη ΝΔ ή έτσι γαλουχήθηκαν από τον ίδιο και το ΠΑΣΟΚ της αντιπολίτευσης".