ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θλίψη για το θάνατο του ηρωικού αντιπυράρχου

Θλίψη για το θάνατο του ηρωικού αντιπυράρχου
Την οδύνη τους εκφράζουν η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία του τόπου για το θάνατο του αντιπυράρχου Κωνσταντίνου Καστρή, που έπεσε νεκρός...

Την οδύνη τους εκφράζουν η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία του τόπου για το θάνατο του αντιπυράρχου Κωνσταντίνου Καστρή, που έπεσε νεκρός κατά την εκτέλεση του καθήκοντος στη Λακωνία.

Για αρετές οι οποίες «μας συγκινούν βαθιά και μας φέρνουν αντιμέτωπους με το αδιαμφισβήτητο καθήκον μας να κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν προκειμένου να είναι το τελευταίο θύμα στα μέτωπα της φωτιάς», κάνει λόγο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας.

«Η θυσία του την ώρα του καθήκοντος μας υπενθυμίζει τη συλλογική μας ευθύνη να προστατεύσουμε την κοινή μας κληρονομιά, τον φυσικό πλούτο της χώρας μας», αναφέρει στο μήνυμά του ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου.

«Ευχόμαστε, ο ηρωικός Αντιπύραρχος να είναι το τελευταίο θύμα που θρηνούμε στη μάχη της κατάσβεσης των δασικών πυρκαγιών», τονίζει ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος.

«Ο τραγικός θάνατος του Κωνσταντίνου Καστρή εν ώρα καθήκοντος μας γεμίζει με θλίψη, αλλά και με ερωτηματικά για τις συνθήκες εργασίας και την ασφάλεια των πυροσβεστών», σημειώνει ο Συνασπισμός.

«Την ευχή να είναι το τελευταίο θύμα του Πυροσβεστικού Σώματος την ώρα της μάχης με τις φωτιές», εκφράζει η Δημοκρατική Συμμαχία.