ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίζεται ο κοινωνικός διάλογος για το φορολογικό

Συνεχίζεται ο κοινωνικός διάλογος για το φορολογικό
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου είχε χθες διαδοχικές συναντήσεις στο γραφείο του με εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου είχε χθες διαδοχικές συναντήσεις στο γραφείο του με εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων στο πλαίσιο του κοινωνικού διαλόγου για το φορολογικό. Ειδικότερα, ο κ. Οικονόμου συναντήθηκε με:

- την Ένωση Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας, εκπροσωπούμενη από τον πρόεδρο κ. Γιώργο Στεφανόπουλο

-την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών, (αντιπροσωπία με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Αβραάμ Πανίδη και τον αντιπρόεδρο κ. Βασίλη Καμπάνη)

- την Πανελλήνια Ένωση Συνδέσμων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (αντιπροσωπία με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Κώστα Σαββίδη)

- τον Σύλλογο Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος (αντιπροσωπία με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Νίκο Ζυγούρη)

- την Συντεχνία Αρτοποιών Αθήνας - Προαστίων - Περιχώρων (αντιπροσωπία με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Ευθύμιο Πάντο)

- τον Σύνδεσμο Ελληνικών Καπνοβιομηχανιών (κ. Φλέγκα), τον Ελληνικό Σύνδεσμο Καπνικών Εταιρειών Ευρώπης (κ. Νεχαμά), την Συνεταιριστική Ελληνική Καπνοβιομηχανία (κ. Μπίτο), την Καρέλιας (κ. Καρέλια), την JT International (κ. Μπλέτσα), την British American Tobacco (κ. Γιαννακόπουλο), την Imperial Tobacco (κ. Καμάρα), την Παπαστράτος (κ. Τσόλκα)

- τον Σύνδεσμο Εμπορία Εταιριών Πετρελαιοειδών Ελλάδας (κ. Πετριανίδη), και από τις εταιρίες καυσίμων την ELINOIL (κ. Αλιγιζάκη), την AEGEAN (κ. Μελισσανίδης), την ETEKA (κ. Κούνουπα), την JETOIL (κ. Μαμιδάκη), την MOTOROIL (κ. Στειακάκης), τα Ελληνικά Πετρέλαια (κ. Ψυχογιός) και την REVOIL (κ. Ρούσσο)