ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπαλασόπουλος: Εκτελεί συμβόλαιο θανάτου του ελληνικού λαού ο Μόσιαλος

Μπαλασόπουλος: Εκτελεί συμβόλαιο θανάτου του ελληνικού λαού ο Μόσιαλος
Λάβρος κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου ο πρόεδρος της ΠΑΣΚΕ-ΟΤΑ κ. Θέμης Μπαλασόπουλος

Οξύτατη κριτική ασκεί κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Ηλία Μόσιαλου ο πρόεδρος της ΠΑΣΚΕ – ΟΤΑ κ. Θέμης Μπαλασόπουλος με αφορμή όσα αποδίδει ο συνεργάτης του πρωθυπουργού εις βάρος των δημοσίων υπαλλήλων.

Για πολιτική και ιδεολογική ασυνέπεια κατηγορεί τον κυβερνητικό εκπρόσωπο η ΠΑΣΚΕ - ΟΤΑ και υπενθυμίζει την πολιτική του διαδρομή, που ξεκίνησε από το ΚΚΕ Εσωτερικού τη δεκαετία του ’80, συμπορεύτηκε με το Συνασπισμό της Αριστεράς την εποχή του «βρώμικου ’89», βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ το 2009 (χωρίς σταυρό), πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ΙΣΤΑΜΕ (διορισμένος), σύμβουλος του πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου (με ανάθεση), πρόεδρος της Επιτροπής Ειδικών για την Υγεία (τοποθετημένος) και νυν «επιθετικός εκφραστής» της κυβερνητικής – τροϊκανής πολιτικής.

Ενοχλημένος από τις αποκαλύψεις της ΠΑΣΚΕ - ΟΤΑ για συμμετοχή του στη σύσταση ανώνυμης εταιρείας παροχής υπηρεσιών υγείας, ο κ. Μόσιαλος επιτίθεται στην ΠΑΣΚΕ ΟΤΑ κατηγορώντας την ότι υποκινείται από άλλους.

Λάβρος ο Θέμης Μπαλασόπουλος

Το “Newsbomb.gr” επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της ΠΑΣΚΕ - ΟΤΑ κ. Θέμη Μπαλασόπουλο, ο οποίος δήλωσε: «Αυτοί που τώρα είναι τιμητές της σωτηρίας της χώρας, είναι αυτοί που όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα οδήγησαν τη χώρα στη σημερινή κατάσταση. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και νεόκοπος εκπρόσωπος της νεοφιλελεύθερης κυβερνητικής πολιτικής με την απάντησή του προσπαθεί να μας εμφανίσει ως υποκινούμενους, χωρίς να απαντάει στα καταγγελλόμενα και χωρίς βέβαια να δίνει καμία διευκρίνιση για τους συνεταίρους του».

Όσο για την ταχεία αναρρίχησή του στο ΠΑΣΟΚ ο κ. Μπαλασόπουλος παρατηρεί ότι «κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει γιατί έγινε, καθώς με την πολιτική που εφαρμόζει σήμερα η Κυβέρνηση, μόνον κάποιοι σαν τον Κυβερνητικό εκπρόσωπο θα μπορούσαν να την υπηρετήσουν πιστά, ξεχνώντας την ιδεολογία τους (πρώην Αριστερός και νυν υπερασπιστής του νεοφιλελευθερισμού), ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση».

Ξεκαθαρίζει όμως πως «μόνον που πολύ σύντομα αυτός και όσοι άλλοι εκτελούν συμβόλαιο θανάτου κατά του ελληνικού λαού θα πάρουν την απάντηση που τους πρέπει» και εξηγεί: «Επαναλαμβάνω, ούτε μας υποκινούν, ούτε υποκινούμαστε. Μάλλον εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια ο κ. Μόσιαλος».

Με επιχειρηματικές δραστηριότητες

Είναι πραγματικά απορίας άξιο πώς ο εξ απορρήτων του πρωθυπουργού και σύμβουλος υγείας της κυβέρνησης να συμμετέχει σε εταιρεία παροχής υπηρεσιών υγείας, με διακομματικούς συνεταίρους και άγνωστο παραμένει εάν η συγκεκριμένη εταιρεία έχει πάρει δουλειές από το Δημόσιο.

Οι συνδικαλιστές κατηγορούν το αποκαλούμενο νέο «αστέρι» της πολιτικής ότι με ιδιαίτερο ζήλο βάλλει κατά συνδικαλιστών αλλά και οποιωνδήποτε αντιδρούν διεκδικώντας το αυτονόητο, την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους. Λένε μάλιστα ότι ο κ. Μόσιαλος είναι «στέλεχος ειδικών αποστολών» και δεν δυσκολεύεται να παίξει το ρόλο του «μαντρόσκυλου» της Κυβέρνησης, υπερασπιζόμενος αυτούς που τον ανέδειξαν.