ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παυλόπουλος: «Δεν απασχόλησε τον Καραμανλή η πρόταση της Ντόρας»

Παυλόπουλος: «Δεν απασχόλησε τον Καραμανλή η πρόταση της Ντόρας»
«Δεν απασχόλησε τον κ. Καραμανλή η πρόταση της κ. Μπακογιάννη, δεν τον απασχόλησε καθόλου, ούτε συζητήθηκε ποτέ κάτι τέτοιο...

«Δεν απασχόλησε τον κ. Καραμανλή η πρόταση της κ. Μπακογιάννη, δεν τον απασχόλησε καθόλου, ούτε συζητήθηκε ποτέ κάτι τέτοιο», σημείωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1 97,2, ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην Υπουργός, καθηγητής Προκόπης Παυλόπουλος, αναφερόμενος στην πρόσφατη πρόταση της προέδρου της ΔΗ.ΣΥ. να καθίσουν όλοι οι πρώην πρωθυπουργοί, στο ίδιο τραπέζι υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο στενός συνομιλητής του τέως πρωθυπουργού, διέψευσε ακόμη την ακατάσχετη φημολογία, ότι ο Κώστας Καραμανλής είναι έτοιμος να μιλήσει. «Πόσες φορές έχετε ακούσει εδώ και δυο χρόνια περίπου ότι ο κ. Καραμανλής ετοιμάζεται να μιλήσει, ετοιμάζεται να δώσει συνέντευξη; Όλα αυτά τα πράγματα είναι αμηχανία ορισμένων οι οποίοι δεν έχουν με τίποτα άλλο να ασχοληθούν. Εδώ καίγεται ο κόσμος, εδώ η κοινωνία έχει τέτοια προβλήματα, μπορούσαν λοιπόν αυτοί που παράγουν τέτοιου είδους μυθεύματα, θα μπορούσαν να ασχοληθούν σοβαρότερα με το τι συμβαίνει στον τόπο και να ενημερώσουν τον κόσμο για το τι συμβαίνει πραγματικά στον τόπο».

Με αφορμή την κίνηση του προέδρου αλλά και βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ να παραδώσουν τα βουλευτικά τους οχήματα, αποκάλυψε πως ο ίδιος ποτέ του για λόγους αρχής δεν πήρε βουλευτικό όχημα ενώ με αφορμή το θέμα των αποδείξεων επιτέθηκε στην κυβέρνηση χαρακτηρίζοντάς την «σε αποσύνθεση» αλλά και «παντελώς ανεύθυνη».

«Όλα αυτά είναι δείγματα γραφής αποσύνθεσης της κυβέρνησης. Αυτή η κυβέρνηση θυμίζει θίασο που παίζει εναλλάξ τα έργα του Λουίτζι Πιραντέλο, είτε «Απόψε αυτοσχεδιάζουμε» είτε «Έτσι είναι αν έτσι εσείς νομίζετε», εδώ μιλάμε για μια κυβέρνηση η οποία δεν γνωρίζει τι πρόκειται να κάνει την επομένη. Όλα αυτά είναι κινήσεις πανικού τις οποίες όμως πληρώνει η κοινωνία και οδηγείται σε ένα αδιέξοδο το οποίο φτάνει στα όρια της κοινωνικής έκρηξης και αυτό είναι εκείνο το οποίο είναι το ιδιαίτερα σημαντικό. ….Αλλά πάντως αυτή η στάση του κ. Βενιζέλου με το θέμα των αποδείξεων δείχνει έναν Υπουργό ο οποίος δεν ξέρει πραγματικά που πηγαίνει και μια κυβέρνηση που είναι παντελώς ανεύθυνη», σημείωσε χαρακτηριστικά.