Μακάριος Λαζαρίδης: Το 2018 οι Έλληνες θα βάλουν τέλος στο λαϊκισμό

Newsbomb

Μακάριος Λαζαρίδης: Το 2018 οι Έλληνες θα βάλουν τέλος στο λαϊκισμό

To 2018 θα είναι έτος εκλογών, εκτιμά ο σύμβουλος Επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μακάριος Λαζαρίδης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα της Θεσσαλονίκης «Thessnews».

«Θα είναι μια χρονιά που οι Έλληνες θα κληθούν να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους. Να σηματοδοτήσουν το τέλος του λαϊκισμού, του διχασμού, της μιζέριας. Και να στρέψουν το βλέμμα στο μέλλον», υπογραμμίζει.

Ο κ. Λαζαρίδης κατηγορεί την κυβέρνηση πως «έχει ρημάξει στην κυριολεξία τη χώρα»: «Έπληξε βάναυσα μισθωτούς και συνταξιούχους περικόπτοντας τις αποδοχές και τις συντάξεις τους. "Έθαψε" τη μεσαία τάξη κάτω από την υπερφορολόγηση» αναφέρει.

«Οι Έλληνες χρωστούν περισσότερα από 100 δισ. ευρώ στο ίδιο τους το κράτος. Και την ίδια ώρα, πανηγυρίζει για το πρωτογενές πλεόνασμα και επιλέγει αντί για δουλειές να δίνει φιλοδωρήματα στους πολίτες» σημειώνει, προσθέτοντας ότι η Ν.Δ. έχει «εντελώς διαφορετικά σχέδια».

«Δεν δεχόμαστε την ταξική ισοπέδωση, την εξίσωση προς τα κάτω, τη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού. Έχουμε όραμα να κάνουμε την Ελλάδα παραγωγική, ευημερούσα, ελεύθερη και αξιοπρεπή σε έναν κόσμο που αλλάζει ταχύτατα και που οι προκλήσεις του αύριο απαιτούν στοχευμένες, μακρόπνοες πολιτικές και όχι φτηνές, λαϊκίστικες επιδοματικές κορώνες» δηλώνει.

Για τους άξονες της κυβερνητικής πρότασης του κ. Μητσοτάκη, όπως την παρουσίασε στο 11ο Συνέδριο της Ν.Δ., ο κ. Λαζαρίδης υπογραμμίζει: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει επιλέξει συνειδητά να πορευτεί στην πολιτική με πυξίδα την αλήθεια. Μακριά από διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος, διχαστικά διλήμματα και χρεοκοπημένες λογικές. Στο 11ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ο πρόεδρος του κόμματος παρουσίασε ένα συνεκτικό, κοστολογημένο, ορθολογικό οδικό χάρτη για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση».

«Το σχέδιο αυτό», όπως επισημαίνει «έχει δύο βασικούς άξονες: Ο πρώτος αφορά στην απελευθέρωση της δημιουργικότητας των Ελλήνων από τα δεσμά του κρατισμού και της ασφυκτικής φορολογίας. Ο δεύτερος αφορά στη διάχυση της ευημερίας σε ολόκληρη την κοινωνία με ένα στιβαρό πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης».

Σύμφωνα με τον ίδιο, κεντρικός στόχος της Ν.Δ. είναι «η δημιουργία πολλών χιλιάδων ποιοτικών θέσεων εργασίας, καλά αμειβόμενων δουλειών για τους πολλούς» που «θα δημιουργηθούν από την έκρηξη επενδύσεων και την προσέλκυση ιδιωτικών κεφαλαίων στην Ελλάδα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved