Πάγκαλος: «Τα Σκόπια ας λέγονται Αθήνα ή Σπάρτη, είναι τιμή να μας αντιγράφουν»

Πάγκαλος: «Τα Σκόπια ας λέγονται Αθήνα ή Σπάρτη, είναι τιμή να μας αντιγράφουν»

Ανιστόρητος, προκλητικός και επικίνδυνος ο Θεόδωρος Πάγκαλος προκαλεί το κοινό αίσθημα των Ελλήνων για να μείνει στην επικαιρότητα.

«Τα Σκόπια ας λέγονται Αθήνα ή Σπάρτη, εμένα όταν μου εμφάνισε το θέμα το 1992 ο Σαμαράς η απάντηση μου ήταν να ονομαστούν όπως θέλουν», δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Θεόδωρος Πάγκαλος, σήμερα 16 Ιανουαρίου, προκαλώντας και πάλι το «κοινό περί δικαίου αίσθημα».

«Είναι τιμή μας να αντιγράφουν τον Μέγα Αλέξανδρο» συμπλήρωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος προσυπογράφοντας τη θέση του υπουργού Εξωτερικών των Σκοπίων, Νίκολα Ντιμιτρόφ, ότι δεν υφίσταται «αποκλειστικότητα στη χρήση του όρου Μακεδονία». «Οι αντιδράσεις προέρχονται από κόμπλεξ που έχουν όλοι οι ύποπτοι κύκλοι», συμπλήρωσε ο πρώην υπουργός.

Capture

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε για την άποψη του περί της διενέργειας δημοψηφίσματος και το δικαίωμα του λαού να εκφράσει την άποψη του για το φλέγον ζήτημα ο κ. Πάγκαλος δήλωσε ότι «600.000 ψήφισαν τον Σώρρα, μη μου λέτε για λαό. Ο καθένας που λέει μ@@@ιες λέει ο λαός. Ένας λαός ηλιθίων δεν μπορεί να κάνει δημοψήφισμα που θέλει ο Καμμένος».

Μάλιστα επανέλαβε τη χαρακτηριστική φράση «όλοι μαζί τα φάγαμε», αποκαλώντας παράλληλα «παραμύθι» το αφήγημα της κυβέρνησης για έξοδο από τα μνημόνια. «Γιατί εγώ είμαι προφήτης, λέω πολύ έγκαιρα πράγματα που περνάει ο χρόνος και δικαιώνομαι στην πράξη», κατέληξε ο κ. Πάγκαλος.