ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βολές ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: Γνωρίζει τη σχέση μέλους της οργάνωσης Combat 18 με το κόμμα του;

Βολές ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: Γνωρίζει τη σχέση μέλους της οργάνωσης Combat 18 με το κόμμα του;

Σφοδρότατη επίθεση εναντίον του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπολύει την Κυριακή (11/03) ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή του, με αφορμή δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, στο οποίο αναφέρεται ότι στέλεχος της εγκληματικής οργάνωσης Combat 18 είχε σχέση με «γαλάζια» στελέχη.

«Τα όσα αποκαλύπτει το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας documento για τις σχέσεις μελών της ακροδεξιάς εγκληματικής οργάνωσης combat 18 με στελέχη της ΝΔ είναι παραπάνω από συγκλονιστικά», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «σύμφωνα με το δημοσίευμα, μέλος της εγκληματικής ομάδας είχε στενές σχέσεις με την ΟΝΝΕΔ και προσωπικά με στελέχη της, όπως και με τον γραμματέα της, με τον οποίο μοιράζονταν κοινές ιδεολογικές, ρατσιστικές απόψεις».

Καταλήγοντας, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει: «Η ΝΔ και προσωπικά ο κ. Μητσοτάκης, που υποστήριζε ότι ακροδεξιά βία δεν υπάρχει στην Ελλάδα, οφείλουν να απαντήσουν: Γνώριζαν για τις σχέσεις των νεοναζιστών εγκληματιών με στελέχη του κόμματος τους; Θα καταδικάσουν με παρρησία την ακροδεξιά βία και τις ναζιστικές επιθέσεις ή θα υιοθετήσουν με τη σιωπή τους και μια νεοναζιστική συνιστώσα;».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ