ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάσχα 2018: Στην Τήλο θα κάνει Ανάσταση ο Αλέξης Τσίπρας

Πάσχα 2018: Στην Τήλο θα κάνει Ανάσταση ο Αλέξης Τσίπρας

Πάσχα 2018: Το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης έφτασε ο πρωθυπουργός και η οικογένειά του στη Ρόδο - Από εκεί θα μεταβεί στην Τήλο

Με την πτήση 202 της Olympic Airways έφτασε στις 09:35 σήμερα το πρωί στη Ρόδο ο Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από μέλη της οικογένειάς του. Κατόπιν, με σκάφος του Λιμενικού θα μεταβεί στην Τήλο όπου αναμένεται να παραμείνει έως και την Τρίτη, 10 Απριλίου.

Όπως σημειώνει η rodiaki.gr, πρόκειται για καθαρά ιδιωτική επίσκεψη και για τον λόγο αυτό δεν αναμένεται να υπάρξουν συναντήσεις με τοπικούς φορείς και παράγοντες.

Είναι επίσης πιθανό, ο πρωθυπουργός, ανάλογα και των καιρικών συνθηκών να επισκεφθεί και άλλο νησί, που μάλλον θα είναι η Νίσυρος.

Ο κ. Τσίπρας πάντως έχει ιδιαίτερη συμπάθεια στο νησί της Τήλου, που το έχει ξαναεπισκεφθεί. Σε παλαιότερη επίσκεψή του πέρσι, τον είχε προσκαλέσει στο νησί η δήμαρχος Μαρία Καμμά-Αλειφέρη, με την οποία διατηρεί ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις.

Αξιοσημείωτο είναι ότι, όπως είναι προγραμματισμένο, ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στην Ρόδο στις 16 και 17 Απριλίου, για να παραστεί στις εργασίες του αναπτυξιακού συνεδρίου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, όπου αναμένεται να γίνουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις για το καυτό θέμα του μεταφορικού ισοδύναμου στα νησιά, που σε πρώτη φάση, θα ισχύσει σε 32 νησιά από το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης:

Ραγδαίες εξελίξεις: 7.000 Έλληνες στρατιώτες μεταφέρονται σε Αιγαίο και Έβρο

Συναγερμός στον Ελληνικό στρατό: Αυτό είναι το έγγραφο - αποκάλυψη της Τουρκίας

Σχετικές ειδήσεις