ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόντρα Μαγκούφη-ΣΥΡΙΖΑ για τη χειροδικία

Κόντρα Μαγκούφη-ΣΥΡΙΖΑ για τη χειροδικία

Για απόπειρα συκοφάντησης του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον Χρήστο Μαγκούφη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, με αφορμή όσα ανέφερε σε ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό ο κυβερνητικός βουλευτής για τη χθεσινή επίθεση σε βάρος του.

Σε δηλώσεις για τη χθεσινή χειροδικία εις βάρος του στα Τρίκαλα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για άνανδρη επίθεση, λέγοντας πως ήταν τυχερός αφού ο δράστης τον χτύπησε με το χέρι του και όχι με κάποιο αντικείμενο.

Μιλώντας στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο, ο κ. Μαγκούφης υποστήριξε ότι ο νεαρός που τον χτύπησε, είναι «θύμα» και «φωτογράφισε» ως υπεύθυνους υπαλλήλους του δήμου Τρικκαίων, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και του κινήματος «Δεν Πληρώνω».

"Λυπάμαι γιατί ο συνάδελφος κ. Μαγκούφης, που πισώπλατα και απαράδεκτα χτυπήθηκε χτες στην παρέλαση στα Τρίκαλα, προσπάθησε γι' αυτό να συκοφαντήσει τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο άνθρωπος που χτύπησε απαράδεκτα, άνανδρα και πισώπλατα τον κ. Μαγκούφη είναι στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που τον γνωρίζει καλά ο κ. Μαγκούφης και θα έπρεπε να μην συκοφαντεί έναν άλλο πολιτικό χώρο", απάντησε μιλώντας στην ίδια εκπομπή ο κ. Παπαδημούλης και ζήτησε ο άνθρωπος που χτύπησε το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, να αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφού κάνει λόγο για συκοφαντική επίθεση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ ενημερώνει ότι ο πολίτης που επιτέθηκε εναντίον του ήταν μέχρι πρότινος συνεργάτης του πολιτικού του γραφείου και μέλος της Ν.Ε. της Ν. ΠΑΣΟΚ κι όχι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.