ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Να αρχίσει τις δραμαμίνες ο Μητσοτάκης - ΝΔ: Κανείς δεν τους πιστεύει πια

ΣΥΡΙΖΑ: Να αρχίσει τις δραμαμίνες ο Μητσοτάκης - ΝΔ: Κανείς δεν τους πιστεύει πια

Το γάντι που πέταξε το Μαξίμου έσπευσε να σηκώσει η Πειραιώς απαντώντας στα «πυρά» προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα όσα δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα Suddeutsche Zeitung.

«Το τέταρτο άτυπο μνημόνιο που έχουν υπογράψει οι κ. Τσίπρας και Καμμένος το γνωρίζουν πια καλά οι πολίτες. Αν δεν υπήρχε, άλλωστε, η κυβέρνηση θα είχε αποδεχθεί την τροπολογία της Ν.Δ. να μην περικοπούν ξανά οι συντάξεις. Κατά τα άλλα ας συνειδητοποιήσει ο θίασος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, πως ό,τι και να λένε, κανείς πια δεν τους ακούει, διότι κανείς δεν τους πιστεύει», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Μια απάντηση που δεν έμεινε… αναπάντητη από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος πρότεινε στον Κυριάκο Μητσοτάκης να αρχίσει τις… δραμαμίνες.

«Χθες ο κ. Μητσοτάκης έλεγε στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ πως έρχεται "τέταρτο Μνημόνιο". Σήμερα λέει από τη μία στη Suddeutsche Zeitung πως "στις 20 Αυγούστου λήγει το τρίτο και τελευταίο πρόγραμμα" και συγχρόνως ισχυρίζεται εντός συνόρων πως έρχεται ένα νέο "άτυπο» μνημόνιο"», σχολίασε το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, καταλήγοντας: «Προτείνουμε στον κ. Μητσοτάκη μέχρι τον Οκτώβρη να αρχίσει τις δραμαμίνες».