ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαδόπουλος για Σκοπιανό: Δεν είμαι σίγουρος ότι θα κυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών από τη Βουλή

Παπαδόπουλος για Σκοπιανό: Δεν είμαι σίγουρος ότι θα κυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών από τη Βουλή

Σκοπιανό | Ειδήσεις: Τις αμφιβολίες του αναφορικά με την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών από την παρούσα Βουλή εξέφρασε το Σάββατο (22/09/2018) ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος.

«Η εικόνα που έχω για το αν θα κυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών είναι αντιφατική. Βλέπω ορισμένους κυβερνητικούς αξιωματούχους να δηλώνουν ότι θα κυρωθεί η συμφωνία σίγουρα από την παρούσα βουλή. Εγώ δεν είμαι σίγουρος. Δεν είμαι σίγουρος γιατί βλέπω την τοποθέτηση που κάνουν και συνάδελφοι από το Ποτάμι οι οποίοι θα μπορούσαν αφού συμφωνούν με την συμφωνία να δηλώσουν καθαρά ότι θα την ψηφίσουν», δήλωσε ο κ. Παπαδόπουλος μιλώντας στον ραδιοσταθμό των «Παραπολιτικών».

Σύμφωνα με το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, η πρόθεση των συγκεκριμένων συναδέλφων του «είναι να πέσει κυβέρνηση και να πάμε σε εκλογές, το είδαμε αυτό και στην πρόσφατη στάση τους κατά την πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας, παρά να ψηφιστεί η συμφωνία».

«Δεν κατανοώ, λοιπόν, την επιμονή των συντρόφων μου και στελεχών ότι θα ψηφιστεί σίγουρα η συμφωνία», υπογράμμισε ο κ. Παπαδόπουλος.

Διαβάστε επίσης: