ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοσκόπηση Newsbomb.gr - Prorata: Το 62% δεν θέλει να συνεχιστεί η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ.

Δημοσκόπηση Newsbomb.gr - Prorata: Το 62% δεν θέλει να συνεχιστεί η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ.

Δημοσκοπήσεις: Δείτε τα αποτελέσματα της μεγάλης διαδικτυακής έρευνας που διενήργησε το Newsbomb.gr με την εταιρεία Prorata - Η «Ερώτηση της Δευτέρας» , από 15 έως 17 Οκτωβρίου 2018, απαντήθηκε από τους αναγνώστες του Newsbomb.gr και από τα αποτελέσματα εξάγονται εξόχως ενδιαφέροντα συμπεράσματα - Το 62% των πολιτών που απάντησαν στο ερωτηματολόγιο δεν θέλουν να προχωρήσει η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ., ενώ το 53% πιστεύουν ότι παρά την κρίση που οδήγησε στην παραίτηση του Νίκου Κοτζιά, Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος θα παραμείνουν μαζί μέχρι τις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν.

Εμείς οι δημοσιογράφοι γράφουμε συνήθως για αυτά που πιστεύουμε οι ίδιοι. Ήρθε η ώρα να γράφουμε και για αυτά που πιστεύετε εσείς. Είναι αλήθεια οι θέσεις της κοινής γνώμης για την επικαιρότητα ή για την πολιτική ή για τους πρωταγωνιστές της καθημερινότητάς μας αυτές που οι άνθρωποι των μέσων πιστεύουμε ότι είναι;

Το Newsbomb.gr ψάχνει την απάντηση. Και ήδη ξεκίνησε μια δυναμική συνεργασία με την εταιρεία Prorata προκειμένου να καταγράφει κάθε εβδομάδα τις θέσεις της κοινής γνώμης για ένα συγκεκριμένο ζήτημα.

Στην αρχή κάθε εβδομάδας απαντάτε στην «Ερώτηση της Δευτέρας» και θα διαβάζετε την ανάλυση των απαντήσεών σας κάθε Παρασκευή μόνο στo Newsbomb.gr.

Prorata 650x390

Η «Ερώτηση της Δευτέρας» από το Newsbomb.gr - που διενεργήθηκε από 15/10/2018 μέχρι και 17/10/2018 - ζήτησε από τους αναγνώστες του μέσου να απαντήσουν αν πιστεύουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να τερματίσει τη συνεργασία του με τον Πάνο Καμμένο και αν πιστεύουν ότι η ενδοκυβερνητική κρίση γύρω από το Σκοπιανό με «πρωταγωνιστή» τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μπορεί να οδηγήσει σε λήξη της συνεργασίας Τσίπρα - Καμμένου.

pro 1

Τα ευρήματα έχουν τεράστιο πολιτικό ενδιαφέρον.

TSIPRAS KAI PANOS

Το 62% των πολιτών δεν θέλουν να συνεχιστεί η συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝ.ΕΛ.

Μόνο το 33% πιστεύει ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα και η συγκυβέρνηση μπορεί να συνεχίσει.

Δείτε τη σχετική κάρτα

pro 4

Εξόχως ενδιαφέρουσες είναι και οι απαντήσεις των πολιτών στο ερώτημα αν «η κρίση μπορεί να οδηγήσει σε διαζύγιο ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝ.ΕΛ.;».

Το 53% πιστεύει ότι παρά τα προβλήματα και τις επιμέρους κόντρες, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Κασμμένος θα παραμείνουν μαζί μέχρι το τέλος. Μέχρι δηλαδή να προκηρυχθούν και να διενεργηθούν εκλογές.

Δείτε την κάρτα

pro 3

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ (Από 15/10/2018 μέχρι 17/10/2018)

Η κρίση στην κυβέρνηση που ξεκίνησε με τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου στις ΗΠΑ και συνεχίστηκε στο πρόσφατο υπουργικό συμβούλιο οδήγησε στην παραίτηση του Νίκου Κοτζιά και έχει βάλει φωτιά στο εσωτερικό πολιτικό σκηνικό, αλλά και στην συμφωνία των Πρεσπών.

Θ1Φ1

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Διαβάστε επίσης:

Οργή του Μαξίμου για τις διαρροές των μυστικών κονδυλίων

Πώς διέρρευσαν οι «καυτοί» διάλογοι Κοτζιά - Καμμένου στο Υπουργικό

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό με τα μυστικά κονδύλια

Κοτζιάς εναντίον όλων